2020-08-09 12:53

UPDATE Iohannis, operat de urgență la Spitalul Militar

 |  15:03
UPDATE Iohannis, operat de urgență la Spitalul Militar

Președintele Klaus Iohannis a fost operat în cursul dimineții de marți la umărul drept la Spitalul Militar din București, conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

UPDATE

"În data de 26 aprilie a.c., Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru :

Impingement (conflict) subacromial drept; Burşită subacromială dreaptă; Leziune de tendon supraspinos;

Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună." transmite într-un comunicat de presă Spitalul Militar.

Iată mesajul Administrației Prezidențiale:

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marți, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la nivelul umărului drept.

Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei." transmite Administrația Prezidențială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-26Parerea ta...

AVOCATUL POPORULUI
26 Apr 2016

A jucat tenis la sala lui finul americanul . Poate nu mai semneaza si ploconul gratis pentru primari , in noua varianta de la primariile locale . Oameni mor de foame si trebuie sa le dea bani la mafioti locali . Alo Avocatul Poporului dormi , te faci ca nu sti ? Aperi interesul poporului de Primari ?
ION CREANGA
26 Apr 2016

Dar ce echipa medicala a executat operația??merita să știm și noi ca doar nu e secret!!!!sunt medici buni,romani!!!! Nu numai când îi criticăm!!!sa- i cunoaștem!!! Au si ei onoare!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz