2020-01-24 14:17

ULTIMA ORĂ: Kelemen Hunor, desemnat candidat al UDMR la Preşedinţia României

 |  13:46
ULTIMA ORĂ: Kelemen Hunor, desemnat candidat al UDMR la Preşedinţia României

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) l-a desemnat, vineri, la Târgu Mureş, pe Kelemen Hunor candidat al UDMR la alegerile pentru Preşedinţia României, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor a fost singura propunere formulată în cadrul Consiliului Consultativ reunit înaintea CRU.

Kelemen anunţa în iulie că UDMR va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale și spunea că pentru el, personal, o candidatură la Preşedinţie nu mai este o ambiţie personală sau o provocare politică, în condiţiile în care a fost desemant de două ori până acum candidat al Uniunii la precedentele alegeri. 

”Vom discuta şi vom lua o decizie în funcţie de părerea colegilor. Eu nu prea mă agit, am făcut de două ori campania prezidenţială, dacă trebuie o fac şi pe a treia, nu asta e problema, dar pentru mine nu mai este o ambiţie personală sau o provocare politică. Ştiu cum se face, problema este ce vor colegii, ce soluţie cred că va fi mai bună în acest an”, declara atunci Kelemen, citat de HotNews.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

IAR ALOGENI????!!!
30 Aug 2019

Ajunge cu unul care de fapt era si hot Nu avem nevoie de asa ceva ,de un individ rupt de realitatea din tara
SALVAREA VINE DE LA UDMR
31 Aug 2019

Romania cu ajutorul PSD-ALDE intra pe poarta iadului cu mare mândrie și satisfacție ca și-a dus al lor plan țigănesc până la capăt. UDMR-ul este oare capabil sa închidă porțile iadului și salveze Romania ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine