2020-02-19 13:11

ULTIMA ORĂ! Klaus Iohannis a discriminat „PENALII”. Președintele, AMENDAT cu 2000 de lei de CNCD

 |  13:35
ULTIMA ORĂ! Klaus Iohannis a discriminat „PENALII”. Președintele, AMENDAT cu 2000 de lei de CNCD

Klaus Iohannis a fost amendat cu 2.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Decizia a fost luată după ce şeful statului a folosit apelativul „penali” referindu-se la anumiţi lideri politici.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a considerat miercuri, cu majoritate de 5-4, că termenul „penali” folosit de preşedintele Klaus Iohannis depăşeşte limita libertăţii de exprimare, scrie Digi24.

În plus, șeful statului a fost amendat cu 2.000 de lei.

În cazul şefei DNA, CNCD a respins plângerea. Laura Codruța Kovesi a folosit exprimarea „festivalul inculpaţilor”.

Ambele sesizări au fost făcute de site-ul luju.ro (Lumea Justitiei).

Declarația completă a președintelui Iohannis, din 15 februarie: „Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la puţine cuvinte: nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea DNA. După părerea mea, această încercare e jalnică şi neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoaşteţi, dar îmi face plăcere să o repet. După părerea mea, DNA şi conducerea DNA fac o treabă foarte bună, iar acest atac, sau încercare de atac din partea unor penali e de natură să îmi confirme că DNA face o treabă bună.”

Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi au făcut declarații și au comentat înregistrările date publicității de fostul deputat Vlad Cosma, care susține că procurori de la DNA Ploiești „fabrică” probe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-09Parerea ta...

ANONIM
09 Mai 2018

Namila scarboasa si obraznica , traficant de copii PENALULE
LEVST.
09 Mai 2018

Iohannis va contesta in instanta amenda pentru discriminare si acuza o decizie politica (,,,)____------_____iohanis a intrat in ciclul" Vorbesti putin , si prost", f. posibil sa fie si decizie politica, dar -este clar- el I-a numit pe dragnea &Comp., "penali", cea ce a fost exagerat, si a avut intentie insultativa...macar pana se dovedeste official...Insa aceasta decizie, dovedeste ca dragnea are sustinatori mai peste tot si ca inca mai poate intoarce jocul...
@@LIBERTATE
09 Mai 2018

pai degeneratule parintii tai sunt mutanti .la puscarie cu voi sclavi ai infractorilor.
@ LIBERTATE
09 Mai 2018

ALUPIGUS
INS
09 Mai 2018

pentru sclavii psd alde fomistii si aurolacii tarii:infllatia 5 la suta cea mai mare din ue pretul la carburanti crestere de 19 la suta.dragnea groparul tarii.haita psda alde .
LEVST.
10 Mai 2018

interesant ca acelasi "forum" nu a amendat-o pe docila cand a facut comparatia cu autistii, care este o dizabilitate naturala si fara voia , intentia, cuiva, deci nu ar trebui sa faci nicio referinta malitioasa la aceasta situatie...Definit, si iohanis a gresit, insa el se refera la o situatie care este peste 75% adevarata( penali), urmeaza doar oficializarea acestei declaratii, iar situatia, postura de penali, nu este impusa (de altii sau de natura) este alegerea proprie , a lor, a celor care au crezut ca pot sa fure, fara sa li se dea peste mana...
ANONIM
11 Mai 2018

Dar penal este si el ,,marele plop,, si inca penal cu draci El ce crede ca daca repeta ca o placa stricata,,penali penali ,,el insusi ff penal ce rezolva Acum este dat in judecata pentru cele 300 de mii de euro furati de la statul Roman PENAL IMBACSIT ,CE ESTI?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine