2020-01-26 17:27

ULTIMA ORĂ: Lista lui Băsescu. Ce vedete candidează la alegeri

 |  22:09
ULTIMA ORĂ: Lista lui Băsescu. Ce vedete candidează la alegeri

Așa cum ne-a obișnuit deja, fostul președinte Traian Băsescu nu încetează să surprindă românii. Liderul PMP pregătește nume grele pentru alegerile locale, conform Stiripesurse.ro.

Primăria Sectorului 1 va fi disputată de preşedintele executiv al MP, Eugen Tomac, care şi-a anunţat candidatura la Colegiul Naţional al MP din ianuarie, şi de fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.

La primăria Sectorului 2, lupta se va duce între consilierul general al municipiului Bucureşti, Lucian Iliescu, şi fostul prim-vicepreşedinte PDL sector 2 Cătălin Militaru.

Fotoliu de primar al Sectorului 3 este dorit, în interiorul partidului fostului preşedinte Traian Băsescu, de fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Cristian Petrescu, şi de fostul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului, Radu Cristescu.

Dan Ştefănel Marin, fostul primar interimar al Capitalei, va intra în competiţie pentru Primăria sectorului 4 cu Virginia Mihailovici, consilier general în cadrul Primăriei Capitalei.

ULTIMA ORĂ: Lista lui Băsescu. Ce vedete candidează la alegeri
zoom
Jurnalistul Robert Turcescu, deşi nu şi-a asumat public adeziunea la MP, va candida pentru Primăria sectorului 5, unde-l va avea drept contracandidat în cursa internă pe consilierul local Daniel Niţu.

În interiorul MP, pentru Primăria sectorului 6 şi-au înscris candidatura fostul jurnalist Carmen Dincă şi liderul MP sector 6 Ştefan Enache.

ULTIMA ORĂ: Lista lui Băsescu. Ce vedete candidează la alegeri
zoom

Colegiul Naţional al MP se reuneşte, sâmbătă, la Palatul Parlamentului pentru a discuta stadiul pregătirilor pentru alegerile locale şi candidaturile înscrise atât pentru primăriile de sectoare din Bucureşti, cât şi pentru municipiile reşedinţă de judeţ.

Cât despre Primăria Generală a Capitalei, nici un nume nu se află deocamdată pe listele din presă. Conform jurnalistului Adrian Ursu, însă, însuși Traian Băsescu își pregătește candidatura pentru fotoliul de primar general.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-05Parerea ta...

UN CETATEAN PT DIANA
06 Feb 2016

Chiar atat de tare va sperie faptul ca cei din MP se organizeaza si culmea ,vin cu liste in fruntea carora sunt romani destepti si curajosi,oameni care spun lucrurilor pe nume ? Se vede ca frica va intuneca judecata si va scoate la suprafata caracterul hidos si vocabularul pe care ,sigur ,il folositi in familie .Ghinionul vostru este avantajul celor din MP- mai sunt si romani nespalati pe creier .Acestia vor salva Romania si ce a mai ramas din neamul romanesc.
GGFFDXZ
06 Feb 2016

Stiti de ce nu a disparut inca acest popor? Pentru ca mai are o speranta Speranta Romaniei se numeste Traian Basescu Iti multumim ca existi
SUCCES CARMEN!
06 Feb 2016

Să te văd primăriță!
@GGFFDX
06 Feb 2016

Ești PENIBIL de EXAGERAT prin interogația pusă, iar mulțumirile trebuie să i le dai personal idolului tău fiindcă nu e și părerea tuturora!
DIANA
07 Feb 2016

As vrea sa va vad fetele basisti bolnavi, cand o sa va numarati voturile si o sa va lingeti ranile.Chiar nu vedeti ce e in jurul vostru sau nu ati auzit dorintele celor din strada? Unde e locul vostru aici? Vai de capul vostru cu chioru cu tot. Eu si familia mea si inca milioane de romani speram sa traim si sa- l vedem la puscarie pe chioru. Asa sa ne ajute bunul Dzeu.Iar voi cei indragostiti de el sa- i aruncati chiftele cu prastia.Asa sa va ajute bunul Dzeu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine