2020-06-02 15:50

Marian Oprișan cere PSD să dea AMNISTIA și grațierea

 |  17:20
Marian Oprișan cere PSD să dea AMNISTIA și grațierea

Baronul PSD de Vrancea Marian Oprișan a cerut deschis premierului Viorica Dăncilă amnistie și grațiere. Într-un discurs rostit la tribuna Consiliului Național PSD la Palatul Parlamentului.

”Doamna premier, domnul ministru al Justiției,eu vă rog, vă încurajez să facem dreptate – amnistia și grațierea în România anului 100”, a spus Oprișan.

Declarațiile lui Oprișan:

Forțele de dreapta, dușmanii României din interior și ext încearcă sădistrugă partidul românilorar fi nedrept să nu vorbim de ce s-a întâmplat în acest an în PSD.Dacă vrei să trădezi PSD, trădezi România și guvernulPSD a făcut numai bine românilorDoamna premier, ca lucrurile să meargă pe făgașul lor normal, vă rog să vorbiți ca toți membrii cabinetului să termine studiile de impact pentru descentralizarea puterii, care trebuie dusă lângă cetățeanTrebuie să facem mai mult pentru PSDTrebuie să iertăm, să spunem tuturor că singura șansă a țării e să fim solidari în bine. E bine să ne iubim ca cetățeni ai țării, să respectăm legea. Dar cum putem face asta când mii de familii plâng, când Băsescu și camarila lui au generat prin protocoale condamnarea a mii de români, cetățeni cu o singură vină: au spus ceva neconvenabil pentru regimul aflat la putere sau au dezvotlat nepermis de mult capitalul românesc.Dna premier, domnule ministru al Justiției: dincolo de ce spun cei răi și cei minoritari, PSD trebuie să facă dreptate până la capăt. PSD și Parlamentul trebuie să ducă la capăt reforma justiției pentru ca cetățenii să fie convini că li se va face dreptate, nu cum e în acest moment, doar dacă ai noroc să ai judecători cinstiți să îți faci drepatet.Pe mine Dumnezeu m-a ajutat și mi-a dat judecători știutori de carte și am scăpatExistă pentru că nu putem uita – mai bine un vinovat în libertatea decât un nevinovat închis – aceasta e justiția. Pentru că în toată lumea civilizată, unde vrem cu toții să ajungem, haideți să ne asumăm responsabilitatea și să apelăm la Constituție, care consacră aceste mijloace. Ne vor opri să mai pierdem bani grei la CEDO pentru viața din pușcării, pe de alt parte reparăm toate nedreptățile din timpul regimului Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-17Parerea ta...

RO TARA CONDUSA DE SFERTODOCTI
16 Dec 2018

SUNTEM IN SITUATIA DEZASTRUOASA IN CARE TOATE INSTITUTILE SI AUTAORIATATILE STATULUI, CENTRALE SI LOCALE SUNT IN STADIUL DISOLUTIONAT PENTRU CA DE 29-30 DE ANI ACESTEA SUNT CONDUSE DE MAFIOTI SI TRADATORI SI ALACATUITE DIN NULITATI, ZOI, SCURSURI UMANE , SEMIDOCTI SI SFERTODOCTI FARA BUSOLA SAU VRE-UN AZIMUT.
DE CE ȚII MÂNA
16 Dec 2018

la corason? Te doare? Sau ești și tu oleac mason? Numai ăia fac așa! Dacă nu ești, coboar-o mai jos și fă frumos pentru PROSTIME, ca Michael Jackson! Ce zici? Te bagi?
MAFIA PSD FARA SCRUPULE
16 Dec 2018

Penalul oprisan votat de gunoaiele si asistatii din Focsani este in slujba hotilor , borfasilor si lichelelor care au umplut strazile comitzind furturi si violuri. Acest gunoi politic NU A VAZUT SONDAJUL ZDROBITOR IN CARE 89% DINTRE ROMANI NU SUNT DE ACORD CU AMNISTIA SI GRATIEREA BORFASILOR. ?
CINSTE LOR
16 Dec 2018

BANI FURATI, RAMIN LA MAFIOTI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine