2019-10-23 06:33

ULTIMA ORĂ: Mihai Tudose cheamă la discuții societatea civilă. Cine va PARTICIPA

 |  17:55
ULTIMA ORĂ: Mihai Tudose cheamă la discuții societatea civilă. Cine va PARTICIPA

Întâlnirea dintre Prim-ministrul Mihai Tudose și delegații celor 43 de organizații civice care au cerut o discuție privind legile Justiției și modificările la codurile penale va avea loc mâine, 27.12.2017, la ora 11, la Palatul Victoria. De comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegați din partea organizațiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent și clar.

În desemnarea celor 7 delegați, organizațiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativități cât mai mari a grupurilor semnatare, conform Stiripesurse.ro.

Astfel, la întâlnire vor participa, în ordine alfabetică:

Alexandru Socol – Corupția Ucide;

Ciprian Ciocan – Vă Vedem din Sibiu

Laurențiu Ștefănescu – Inițiativa Timișoara

Marius Deaconu – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

Mihai Polițeanu – Inițiativa România

Mihai Tudorică - #REZISTENȚA

Radu Dumitriu – delegat al organizațiilor din Diaspora


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

SIFONATUL BOTIT
26 Dec 2017

NULITATILE UMANE DIN CLASA POLITRUCILOR PENALI SI PUSCARIABILI AU DISTRUS ROMANIA. Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta, sa aiba instinctul afacerilor publice mai dezvoltat dect cel personal de tip fraudist, sa aiba vocatia volutariatului pubic.(Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII POLITRUCI CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.
CURIOSITY
26 Dec 2017

Puteti sa publicati si CV-ul acestor domni ?
CHIRIACHITA
26 Dec 2017

Femeile de cine sunt reprezentate la discutii ?
@EMIGRANTUL
26 Dec 2017

RO , NU MAI ESTE NICI MACAR AFRICANA , E PAPUASE . SPALATORIA DE CREERE ANTENA 3 POST PLATIT DIN BANII SECURITATII ( CRESCENT ) DE PUSCARIASUL VOICULESCU LUCREAZA INTENSIV PENTRU CIUMA ROSIE PSDISTA . REZULTATUL I-L VEZI , OAMENI DISPERATI DAR PREA LASI SA IASA IN STRADA . ROMANII I-SI MERITA SOARTA , AU CE AU VOTAT ( PENTRU UN PUI CONGELAT , SAU O BERE ) . NU SE POATE SCHIMBA NIMIC ATITA TIMP CIT VOTUL NU E OBLIGATORIU PENTRU TOTI CETATENII ADULTI . VOTEAZA MEREU ACEASI GLOATA DE RAMOLITI , CARE PENTRU O PUNGA DE FAINA SAU UN PUI VOTEAZA SI PE ILIESCU DACA LI SE CERE .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Dec 2017

TOTUL E UN CIRC..........ADEVARUL E CA TUDOSE A PRIMIT ORDIN SA DEA OUG13 CU LIMITA DE 200.000EURO PRAG PENTRU ABUZUL in SERVICIU CA SA SCAPE UDREA SI DRAGNEA DE DOSARE..SI SE PREFACE CA SE CONSULTA CU "POPORUL"Un grup de 39 de senatori si deputati PSD au depus in 18 decembrie o propunere de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala care instituie pragul de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu, argumentand ca sanctiunea penala trebuie sa intervina doar in cazul unei pagube "substantiale", scrie News.ro. De asemenea, propun reducerea limitelor pedepselor pentru luare de mita si trafic de influenta si modifica regimul inchisorii astfel incat pedepsele de pana la trei ani sa fie executate la domiciliu. Tot la domiciliu isi vor ispasi pedeapsa si cei cu varsta peste 60 de ani sau cu boli grave sau incurabile, sustinand ca scopul pedepsei este acela de reeducare, coroborata cu recuperarea prejudiciilor. Parlamentarii PSD vor si modificarea prevederilor refritoare la denunt, care ar urma sa fie valabil doar daca este facut la 6 luni de la data la care denuntatorul a aflat despre savarsirea faptei. Initiatorul propunerii legilative este deputatul PSD Catalin Radulescu (poreclit si deputatul "mitraliera"). Radulescu a declarat pentru Realitatea TV ca isi asuma acest proiect de lege.
@EMIGRANTUL
27 Dec 2017

VEDEATEA-SI LINGA ILIESCU SI CU VATA IN NAS PE AMINDOI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray