2020-07-10 04:16

ULTIMA ORĂ Premierul Dăncilă, răspuns DUR pentru președintele Iohannis: ”E interesat doar de campanie electorală”

 |  22:42
ULTIMA ORĂ Premierul Dăncilă, răspuns DUR pentru președintele Iohannis: ”E interesat doar de campanie electorală”

După ce președintele Klaus Iohannis a retrimis bugetul pentru 2019 la Parlament, premierul Viorica Dăncilă vine cu un răspund dur pentru șeful statului, acuzându-l că totul e doar o strategie de campanie electorală.

”Este interesat doar de campania electorală și de dorința de a mai câștiga un mandat și face gesturi care pun în pericol imaginea României. Am văzut blocaj la nivelul numirii miniștrilor, vedem acum la buget, există sau nu motive, contestă la CCR orice. A ajuns să dețină recordul în materie. Niciun alt președinte nu a abuzat de această prerogativă (...) Bugetul pe 2019 prevede creșteri substanțiale pentru investiții, Educație, Sănătate. Sunt puse în pericol dezvoltarea investițiilor în domenii prioritare. Cred că domnul președinte a demonstrat că nu este interesat nici de creșterea veniturilor, nici de accesul la servicii medicale de sănătate. Cine este de vină că alocațiile copiilor nu au crescut de la 1 martie? Cred că telespectatorii dumneavoastră au deja răspunsul” a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Premierul a vorbit și despre situația rezervei de aur din străinătate și a explicat care ar fi raționamentele pentru ca aceasta să fie adusă înapoi în țară.

”România are cu totul altă situație economică și poziție internațională. Suntem stat membru al UE și NATO, avem o economie de piață deplin funcțională, o creștere economică robustă și una dintre cele mai mici datorii publici. Funcția unei rezerve de aur consistente păstrată în afara țării nu se mai justifică. Președintele ar trebui să acuze și celelalte state care fac același lucru” a explicat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

@VACA VEORICA
07 Mar 2019

PRESEDINTELE IOHANNIS ESTE INTERESAT ( CA NOI TOTI ) DOAR DE DISTRUGEREA BORFASULUI ORDINAR DRAGNEA SI A PSDEILOR .DESPRE CAMPANIE NU I-SI FACE NICI O GRIJA , PENTRU CA VA CISTIGA ORICUM UN NOU MANDAT .
@@@CA VOI, ANONIM
07 Mar 2019

SA LE-O SUGA MATA . SI MIE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz