2020-02-18 20:24

Președintele Iohannis o cheamă pe Viorica Dăncilă la Cotroceni. RĂSPUNSUL premierului

 |  17:57
Președintele Iohannis o cheamă pe Viorica Dăncilă la Cotroceni. RĂSPUNSUL premierului

Președintele Klaus Iohannis o invită pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni, pentru a avea consultări "ce vizează clarificarea unor aspecte ce țin de politica externă a României, inclusiv problematica relocării ambasadei României din statul Israel".

UPDATE: Premierul Viorica Dăncilă a răspuns invitației președintelui și a confirmat pentru Mediafax că va merge marți la Palatul Cotroceni pentru a discuta probleme de politică externă.

Invitația vine după ce premierul Dăncilă a declarat că Ministrul de Externe poate fi invitat la Palatul Cotroceni doar cu acordul prim-ministrului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

LEVST.
14 Mai 2018

cum era de asteptat, malai-mare, ingrozit de spectrul suspendarii, a lasat-o mai moale , iar acum a abandonat total, pentru ca nu face sens sa "inviti la discutii" un pm caruia i-ai cerut "imperios", demisia.Insa si docila este pe un teren toxic, daca se duce, dovedeste ca este scolaritza de care tot voia sa se disocieze...Cel puti,n Romania nu duce lipsa de circ...
LEVST.
14 Mai 2018

hop! deja a si acceptat! Asta inseamna cel putin un lucru, exprimat in doua feluri, anume ca nu este total adevarat proverbul cu , "calul batran si hamul", se vede treaba ca " si iapa batrana, poate fi pusa la ham", sau(altfel) ca "oricat de salbatica este maimutzica, cand vede banana, devine cuminte"...
ANONIM
14 Mai 2018

AR FI BINE SA VA INVITE PE AMANDOI CONSILIU NATO.........SI SA NU VA MAI DEA LIBER...............
TRADATORI DE TARA
14 Mai 2018

MOLUSCA COMUNISTA DE MELESCANU , CIND MOARE ?IN PROBLEME DE STAT NU EXISTA SUPARARE SI AMBITI PROSTESTE . DIN ACEASTA CAUZA VA PLATIM SLUJBASI AI STATULUI . ADICA O SLUGA PLATITA SI OBLIGATA SA RASPUNDA DE CEA CE FACE , FIIND PLATIT - RETRIBUIT .
BELINO
16 Mai 2018

SA DUCA DRAGNEA , CU VASILICA , STANESCU , VILCOV , OLGUTA , IORGULESCU , TARICEANU , UDREA , MAZARE , , SA PAZEASCA AMBASADA , NOASTRA DE ACOLO .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine