2019-11-21 08:52

ULTIMA ORĂ: PSD a exclus din partid un membru important

 |  18:07
ULTIMA ORĂ: PSD a exclus din partid un membru important

Conducerea PSD Dâmbovița a decis, sâmbătă, într-o ședință de Comitet Executiv Județean, să-l excludă din partid pe preşedintele Consiliului Judeţean, Daniel Comănescu, motivul invocat fiind „disfuncționalități” în activitatea acestuia.

'A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (...). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuia să fie continuate, o parte realizate”, a declarat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

„Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean organizaţia de partid prin BPJ, al cărui membru este, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judeţean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv'', a adăugat Plumb.

Acesta a mai anunţat că PSD îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, funcţie pe care Oprea a mai deţinut-o.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-09Parerea ta...

ANONIM
10 Feb 2019

'' Cine nu-i cu noi e impotriva noastra '' . Aceasta-i deviza mafiei psd cea care a distrus economia , justitia , sanatatea , invatamintul si tot ce avea Romania functional. Partidul '' stat'' de tip mafiot condus de puscariasii draknea si valcov a izolat Romania in plan extern si a indatorat-o cu peste 130 MILIARDE EURO.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray