2020-02-19 13:38

ULTIMA ORĂ! Surse: PSD a stabilit DATA mitingului pentru susţinerea lui Dăncilă

 |  15:25
ULTIMA ORĂ! Surse: PSD a stabilit DATA mitingului pentru susţinerea lui Dăncilă

PSD vrea să organizeze un miting pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă în 9 iunie, au declarat surse din partid pentru News.ro. Potrivit aceloraşi surse, detaliile organizatorice, inclusiv locul de desfăşurare, ar urma să fie stabilite în cursul acestei săptămâni, când este aşteptat şi anunţul oficial.

PSD a discutat în 21 mai subiectul organizării unui miting de susţinere a Vioricăi Dăncilă, după ce în 16 aprilie lansase tema organizării unui miting în favoarea familiei tradiţionale.

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat la mijlocul lunii mai că social-democraţii sunt pregătiţi ”inclusiv de a ieşi în stradă”, pentru a o susţine pe Viorica Dăncilă.

De altfel, liderii PSD din regiunea de vest au semnat la Timişoara o rezoluţie prin care susţin actualul Guvern şi transmit conducerii naţionale a partidului că sunt pregătiţi să iasă în stradă pentru susţinerea prim-ministrului.

”În cadrul Comitetului Executiv al PSD Timiş am avut o întâlnire lărgită, o întâlnire regională, unde au participat preşedinţii organizaţiilor judeţene, Hunedoara, Caraş- Severin, Arad şi Timiş, precum şi vicepreşedinţii regionali, Natalia Intotero şi Mihai Fifor. În cadrul acestei întâlniri regionale, la care au fost prezenţi şi parlamentarii PSD din regiune, pe lângă problemele tehnice, politice, discutate, un lucru important e faptul că s-a aprobat prin vot o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă, pentru că s-a transmis un mesaj foarte clar şi din partea membrilor PSD Timiş, şi din partea liderilor din regiune, acel mesaj că avem nevoie de stabilitate, acel mesaj că România nu îşi mai permite schimbarea primului ministru si a echipei guvernamentale şi un mesaj că organizaţia PSD la nivel naţional, prin măsurile şi programul de guvernare pentru care am fost votaţi de către oameni, este pe drumul cel bun. Chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr, toţi, în unanimitate, au votat această rezoluţie de susţinere, au transmis un mesaj foarte clar celor doi vicepreşedinţi regionali (Natalia Intotero şi Mihai Fifor - n.r.), de a transmite conducerii naţionale că suntem pregătiţi inclusiv de a ieşi în stradă, dacă va trebui să susţinem, pentru că nu cred că este normal şi corect ca organizaţia PSD să piardă guvernarea atâta timp cât a fost aleasă în 2016 de oameni”, a declarat Dobra.

Iniţial, PSD voia să organizeze, comform anunţului lui Liviu Dragnea, un miting pentru susţinerea familiei tradiţionale demers abandonat ulterior.

”Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat Dragnea atunci.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

MAPISPEDRAC-NEA
28 Mai 2018

cum se va numi? mitingul ANALFABETILOR si CURVELOR?
ANONIM
28 Mai 2018

PARTIDELE POLITICE DE DUPA 1989 SUNT DE FAPT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA REPREZENTATE SI CONDUSE DE CATRE BANDITI, MAFIOTI, TIALOSI, CURVE , RETARDATI, SCLEROZATI, TRADATORI (STRICATII SOCIETATII DEPRAVATE) ETC. In RO e nevoie de SCHIMBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..................la 180 de grade. ACEST MITIG VA AJUTA ENORM DE MULT ASTEPTATATA SCHIMBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....................
TRADATORI DE TARA
28 Mai 2018

COACE NOAPTEA CUTITELOR LUNGI . NU SE LASA LIDERUL DE FASCII , FARA ARMATA DE REZERVA . NUMAI CEI CU AJUTOR SOCIAL SI DOCTORII LUI OPREA SI ACADEMIA DIN ALEXANDRIA FAC 90 MII DE HAINE CENUSI . COPII DE LA GRADINITA IA CHEMAT PEIN PARINTI LOR , CU INDOCTRINAREA . HAI BRAZILIANULE DE CATIFEA SCHIMBA JUSTITIA SI ADU SI PUSCARIASI .
NEGRO
29 Mai 2018

Vor gasi pesedeii un milion de romani mai prosti decat Viorica Vasilica pupila lui nea Livache din Rusii de Vede sa mearga la miting? Daca da, care e spilul? Adica ce vor sa zica cu asta? Ca sunt nu doar prosti cu si ...foarte multi?! Cu numarul lor nu creste Tara, dar nici nu scade, numai daca sunt pusi acolo unde le e locul. Prin urmare sa-i lasam pe pesedei sa se faleasca. Ca prostul daca nu-i fudul... Dar sa nu uitam de datoria noastra acolo unde trebuie. Din patru in patru ani sa fim destepti in fata urnelor de vot. Caci nu pot ei fura cat putem noi vota, daca stim sa alegem! Dar cam asta e problema. Ca nu prea stim. Si tot noi o tragem. Tu-i mama ei de viata!
LEVST.
29 Mai 2018

gunoiul negru-si nu numai in cerul gurii- care vede-inaintea ochilor- rosu, amestecat cu mult galben, pocnit cu furca peste rat( la alt articol) , incearca sa-si linga ranile(sub alt nume) facand singurul lucru posibil pentru o asa cazatura, incepe sa injure, si inca sofisticat(pazea !!!)pentru el, semn de mare inteligenta...marlanul este mitocan total , pentru ca este nu doar prost dar si neam prost si prost-crescut... Iar -in final- confirma ca este negru de turbare si ca stie ca se apropie de sfarsitul "pe bune", de unde , in disperare, incearca sa plateasca polite, care -in realitate- il fac si mai vandut...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine