2020-07-16 20:20

ULTIMA ORĂ: PSD, alianță SURPRIZĂ cu două partide importante

 |  18:20
ULTIMA ORĂ: PSD, alianță SURPRIZĂ cu două partide importante

Președintele PSD, Liviu Dragnea a anunțat joi alianță electorală pentru alegerile europarlamentare cu PNȚCD și Partidul Ecologist Român.

”Am avut mai multe discuții cu președintele PNȚCD, de la Ecologiști, care au strâns semnături, să nu depună liste pentru a susține PSD” a anunțat Liviu Dragnea.

”PNȚCD e dator prin doctrina lui să apere democrația înainte de toate, înaintea intereselor de partid. Ce s-a întâmplat în ultimii ani de la preluarea mandatului de Klaus Iohannis sunt lucruri care ne-au cutremurat pe toți, o caracatiță care a acaparat statul.A pus sub urmărire milioane de români, a bulversat nu numai instituțiile statului. Președintele a refuzat să-și îndeplinească rolul de mediator și a instaurat un regim personal, de mână forte.În loc să-şi îndeplinească rolul de a armoniza statul și societatea, a escaladat toate conflictele și a dus atât statul, cât şi societatea într-o situaţie fără precedent. Nu a recunoscut votul românilor, a poporului, care s-a dat la alegerile din 2016, un lucru extrem de grav.PNŢCD își îndeplineşte o misiune istorică de a salva România. Vom susține întreaga listă, chemăm românii să voteze această listă. Avem nevoie în PE de oameni care să apere Româniaapere România.În PE, persoanele trimise de opoziție au solicitat aplicarea Articolului 7, pentru că România să rămână fară fonduri europene, au denigrat România și au făcut un imens rău. PNŢCD va susține lista PSD și va fi activ în această campanie electorală” a declarat Aurelian Pavelescu, PNȚCD.

”Am decis să sprijinim această listă, deoarece ne dorim ca cei care merg în PE să reprezinte interesul național în fața intereselor străine. Dânsul ne va susține legat de tăierea pădurilor, precum și de răspunderea magistraților, un proiect pe care noi l-am promovat de 7 ani. Promovarea ca brand național, a unui parc de distracții, Dracula Parc. Avand in vedere toate aceste lucururi, vom susține toată această listă, credem că sunt patrioți, că îți vor face datoria” a anunțat, la rândul său Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

HE , HE , HE.....!
28 Mar 2019

Slugoiul pavelescu care a distrus pntcd are foamea in gât. S-ar intoarce in mormint CORNELIU COPOSU SA VADA ALIANTA CU URMASII TORTIONARILOR DE LA AIUD SI RAMNICU SARAT. CUM S-AR SIMTI IULIU MANIU SAU ION MIHALACHE SA VADA PARTDUL ALIAT CU BOLSEVICII CONDUSI DE UN PUSCARIAS PENTRU FURT DIN BANII COPIILOR ORFANI. RUSINE RUSINE SI IAR RUSINE .
NEGRO
29 Mar 2019

Pacat de distrugerea totala a unui partid national cu o bogata traditie politica in Romania primei jumatati a secolului trecut! Nu-l inteleg pe Pavelescu, mai ales pe cei ce i-au ingduit sa duca PNTCD in aceasta fundatura. Aceasta agatare rusinoasa de gruparea nascuta din progeniturile tortionarilor PNT pentru un post european din partea actualului presedinte e o blasfemie fata de inaintasi, o tradare fata de principiile care i-au condus pe Iuliu Maniu si Ion Mihalache spre marea politica romaneasca, pentru a fi recompensati de bolsevici cu umilinte, terori si jertfa suprema. Sper ca te simti bine, ipochimenule, in bratele celor ce duc mai departe cleptocratia, nerusinarea si jafurile nationale la un nivel nemaiintalnit. Pacat ca te-ai agatat de o functie care dezonoreaza generatii de mari patrioti si martiri ai neamului! Pacat ca te-ai nascut, nenorocitule!
ANONIM
29 Mar 2019

NEBUNII SI GUNOAIELE UMANE SUNT LASATI SA FACA POLITICA DE STAT IN ROMANIA PRABUSITA DUPA 1989.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mar 2019

exact asta am vrut sa spun si eu-PAVALESCU e doar UN GUNOI IMpUTIT care nu are niciun fel de legatura cu PNTCD istoric...e un slugoi al mafiei UDREA-COCOS care a furat stampila partidului si a falsificat actele ca sa se declare el 'presedinte'..un ESCROC si un prefacut care crede ca pacaleste pe cineva...dar nu merge
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz