2019-10-14 07:35

ULTIMA ORĂ: PSD renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii

 |  15:03
ULTIMA ORĂ: PSD renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii

PSD renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii în Bucureşti şi în mai multe judeţe din ţară, potrivit unui comunicat de presă transmis de biroul de presă al partidului.

”În aceste momente triste pentru toată naţiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne uneşte, la dezideratele la care aspiră toţi românii, de aici din ţară şi de pretutindeni. Prin urmare, PSD anunţă oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni. În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestăţii Sale, drept pentru care PSD îşi va suspenda toate acţiunile politice prevăzute pentru această perioadă şi să arătăm respectul cuvenit”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD, citat de News.ro.

Mai mulţi lideri PSD, inclusiv preşedintele partidului Liviu Dragnea, s-au reunit marţi la sediul central al formaţiunii pentru a discuta despre mitingurile anunţate pentru finalul acestei săptămâni, au declarat pentru News.ro surse social-democrate.

La discuţiile de la sediul PSD participă, pe lângă Liviu Dragnea, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, liderii de sectoare din Capitală, dar şi mai mulţi lideri de organizaţii judeţene.

Gabriela Firea a anunţat luni că filialele din Bucureşti şi Ilfov ale PSD vor organiza un miting sâmbătă, 9 decembrie, în acelaşi timp cu celelalte acţiuni de protest puse la cale de mai multe organizaţii PSD  din ţară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

HADRIAN
06 Dec 2017

Nu este vorba de generozitate pentru memoria ex-regelui, din partea PSD. Au renuntat la adunarile sustinatorilor pentru ca s-au trezit cu fundul gol. Acestia nu prea mai sunt. Dupa ce pomenile s-au terminat, iar aventurile corifeilor PSD in domeniile jutitiei si ale economiei s-au cam inpotmolit in imntea lor creata, mitingistii n-au mai putut strange aplaudaci. Le-a mai venit in memorie si mitingul inaintasului lor, N. Ceausescu, din decembrie 1989, cand Marele Carmaci si-a dat cu firma in cap. Acum Micul Carmaci o da pe de laturi. Stie ca nu are nici o sansa cu bataile din palme si devine pios. La noi, la damboviteni se poarta. Sa ne amintim de lacrimile de crocodil ale lui Basescu cand l-a linsat pe colaboratorul sau. Ea atata sinceritate in politica romaneasca ca-ti vine sa iei campii. Dar ei stiu ca nu este asa. Si o cam fac de oaie. Jos cu ei!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray