2019-09-21 01:47

Ultima oră! Regatul Maroc a anulat vizita lui Tăriceanu după declaraţia premierului Dăncilă

 |  12:53
Ultima oră! Regatul Maroc a anulat vizita lui Tăriceanu după declaraţia premierului Dăncilă

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, și-a anulat vizita pe care urma să o efectueze în Maroc, țară arabă din nordul Africii de religie predominant musulmană. Anularea vizitei are loc la solicitarea părţii marocane, anunţă Senatul într-un comunicat. Luni, regele Iordaniei şi-a anulat vizita în România, după declaraţiile premierului Viorica Dăncilă privind mutarea ambasadei României de la la Tel Aviv la Ierusalim.

Călin Popescu Tăriceanu și-a anulat vizita pe care urma să o efectueze în Maroc, țară arabă din nordul Africii de religie predominant musulmană. după ce premierul Dăncilă a anunțat duminică, la Washington, că va muta ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim.

”Vizita oficială a președintelui Senatului, dl. Călin Popescu Tăriceanu, în Regatul Maroc, care urma să aibă loc în perioada 27-31 martie 2019, a fost amânată la solicitarea părții marocane, urmând a fi reprogramată pentru o perioadă ulterioară, ce urmează a fi stabilită de comun acord”, se arată într-un comunicat al Senatului.

Potrivit unor surse politice citate de G4Media.ro, partea marocană ar fi transmis prin canale diplomatice că nu este disponibilă pentru întâlniri și că motivul real ar fi anunțul premierului Dăncilă privind mutarea ambasadei.

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei şi-a anulat vizita în România, după declaraţia premierului Dăncilă privind mutarea ambasadei la Ierusalim.

Administraţia Prezidenţială a anunțat, luni, anularea de către partea iordaniană a vizitei regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei în România. Anularea vizitei delegaţiei din Iordania vine în urma declarațiilor făcute duminică de premierul Viorica Dăncilă privind intenţia Guvernului de a muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Regele Iordaniei l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-26Parerea ta...

ANONIM
26 Mar 2019

Acestea sunt consecintele unor vorbe goale aruncate de o analfabeta proasta la comanda unui puscarias ordinar care a luat Romania ca pe propriul SRL. VA DURA MULT PINA ROMANIA SE VA REINTOARCE IN GRATIILE STATELOR ARABE. ASA SE INTIMPLA CAND VOTEZI GUNOAIE PENALE SI ANALFABETI AI MAFIEI PSD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray