2019-10-14 08:49

UPDATE: Ședință de urgență la sediul PSD. Ce DECIZIE s-a luat

 |  18:29
UPDATE: Ședință de urgență la sediul PSD. Ce DECIZIE s-a luat

Este ședință la sediul PSD din Kiseleff, unde au fost convocați mai mulți lideri ai partidului. PSD va organiza un miting de protest împotriva statului paralel și ilegitim, a anunțat duminică secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului.

UPDATE: "Există o singură tabără în PSD. Astăzi ne-am întâlnit pentru că președinții de organizații județene au cerut întâlnirea cu președintele PSD. (...) S-a stabilit astăzi să facem un miting și noi, un miting de protest. (...). Va fi un miting împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, a încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, a celor care (...) încalcă Constituția. Este un miting care arată adevărata majoritate din România. Cu acest mesaj au venit președinții din județe", a declarat Ștefănescu, la sediul central al PSD.

Nici Gabriela Firea, primarul Capitalei, nici premierul Mihai Tudose nu au fost văzuți în Kiseleff. Cei doi au avut în ultimele zile o dispută legată de organizarea târgului de Crăciun din Piața Victoriei, inițiativă la care edilul a renunțat între timp.

De altfel, relația tensionată dintre cei doi este una dintre temele discutate la ședință.

Potrivit informațiilor Digi24, se discută și despre organizarea unui miting de susținere pentru PSD.

De altfel, printre liderii de filiale prezenți la sediul central al PSD este și Claudiu Manda, șeful PSD Dolj, care a anunțat deja un miting al PSD la Craiova, în 9 decembrie.

Întrebat dacă va participa la acest miting, premierul Tudose a răspuns că „este din Brăila”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-03Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Dec 2017

"Există o singură tabără în PSD".......MAFIAAAAAAAAAAAAAAA...........si tratamentul pentru asta se cheama PUSCARIAAAAAAAAAAAAAA..............GAME OVER-INSERT COIN
ANONIM
04 Dec 2017

mai paduchiosule iar guitzi?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray