2020-03-28 12:08

ULTIMA ORĂ Teodorovici vrea să îl dea în JUDECATĂ pe Ciolacu: ”Ori pleacă el, ori plec eu!”

 |  21:41
ULTIMA ORĂ Teodorovici vrea să îl dea în JUDECATĂ pe Ciolacu: ”Ori pleacă el, ori plec eu!”

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, spune că, potrivit statutului PSD, el este președintele „de facto” al partidului și nu Marcel Ciolacu, cel care a preluat conducerea interimară. Mai mult, Teodorovici vrea să îl dea în judecată pe actualul președinte al PSD.

În primul rând, fostul ministru a anunțat că se gândește să dea în judecată actuala conducere a partidului, considerând că Marcel Ciolacu a ajuns președinte interimar cu încălcarea statutului partidului. Mai mult, Teodorovici spune că în funcție de rezultatul acțiunii în instanță, fie el, fie Marcel Ciolacu ar trebui să părăsească partidul.

Apoi, Eugen Teodorovici spune că nu a semnat moțiunea de cenzură, însă este posibil să o voteze.

”Sunt foarte mulți oameni care întreabă de ce nu se face această acțiune în instanță. O să mă gândesc, o să mai discut, chiar și cu domnul Ciolacu, despre această situație (...) Cât despre moțiune, au aș vrea să-l văd pe domnul Orban dându-și demisia, nu să îi facem noi jocurile”, a precizat fostul ministru la Antena3.

Potrivit lui Teodorovici, dacă instanța îi va da dreptate în acest caz, cei care au votat în CEX la acea vreme schimbarea conducerii, ar trebui să plece din partid. „Dacă ei vor câștiga, atunci plec eu din partid", a adăugat Teodorovici.

Marcel Ciolacu a devenit preşedinte interimar al PSD după demisia Viorică Dăncilă, spunând că a preluat funcţia la propunerea colegilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine