2020-04-05 07:48

ULTIMA ORĂ: Trei secretari de stat și-au anunțat DEMISIILE

 |  20:09
ULTIMA ORĂ: Trei secretari de stat și-au anunțat DEMISIILE

Daniela Pescaru și Gabriela Ciot au demisionat din funcția de secretar de stat de la Ministerul Finanțelor, respectiv Afaceri Europene din MAE. De asemenea, și-a anunțat demisia și Rodica Nassar, secretar de stat la Ministerul Sănătății, care este însă și membru PSD.

Ca o coincidență, sau nu, la Ministerul Finanțelor au apărut deja primele semne de întrebare legate de buget. Daniela Pescaru, omul care s-a ocupat de bugetul României în ultimii ani, a demisionat din funcție. Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Daniela Pescaru era specialist în finanțe și lucra în ministerul de resort din 1991. Din 2014 era secretar de stat. E cunoscută ca fiind unul dintre profesioniștii din minister. După plecarea lui Gheorghe Gherghina la BNR, ea a devenit omul pe care toți miniștrii de finanțe s-au bazat atunci când venea vorba de construcția bugetului țării.

Gabriela Ciot, secretar de stat pentru Afaceri Europene din MAE, a anunțat că a demisionat din funcție, urmând să se întoarcă la Facultatea de Studii Europene a Universității „Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, unde este cadru didactic.

Gabriela Ciot a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook: „Am luat decizia de a demisiona din funcția de secretar de stat pentru Afaceri Europene. Am fost onorată să lucrez pentru România și pentru români pe perioada exercitării mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii Europene, în calitate de Reprezentant Special al Guvernului pentru relația cu Parlamentul European și al Președinției Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării.”

Ea a declarat pentru Mediafax că se va întoarce la catedra de la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj-Napoca, unde este conferențiar universitar doctor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-05Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
05 Noi 2019

sa plece la felinarul rosu toate jigodiile KGB-isto psd-iste acolo unde a ntzarcat mutu iapa sa va duceti scarbelor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine