2020-01-28 15:57

ULTIMA ORĂ: Viceprimarul Capitalei rămâne fără SPRIJINUL politic al PSD. Recunoaște că a MINȚIT la parchet pentru partid

 |  20:02
ULTIMA ORĂ: Viceprimarul Capitalei rămâne fără SPRIJINUL politic al PSD. Recunoaște că a MINȚIT la parchet pentru partid

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, căruia PSD îi retrage sprijinul politic, a declarat, miercuri seara, într-o intervenție telefonică la România Tv, că a mințit la Parchet, când a fost audiat în ancheta privind violențele de la protestul din 10 august.

„Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit atunci când am declarat în fața organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august și am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid“, a afirmat Bădulescu, citat de G4media.ro.

Comitetul Executiv al PSD Bucureşti s-a întrunit, miercuri, pentru a-i retrage sprijinul politic viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-30Parerea ta...

ANONIM
30 Ian 2019

BADULESCU ESTE UN OM CEREBRAL, DE CARACTER, ATASAT CELOR DREPTI, NORMALI SI CINSTITI, .....Dumnezeu sa-l aiba in grija lui..
DRAGNEAIEV PUSCARIASUL FLAUSAT
30 Ian 2019

la multi ani cu executare la toti prostii care mai cred in porcarul flausat
AI BELITO BELINI
31 Ian 2019

BRAVO BAROSANE . AI AVUT CURAJ SI CORECTITUDINE . BAGA-I TROMPETA PE GIT LUI GHERTOIU ROSU SI LUI TERENTE
NEGRO
31 Ian 2019

Corifeii gruparilor infractionale organizate PSD-ALDE (vad ca in ultima vreme UDMR o cam da la intors) au inceput sa-si piarda si mintile. Campania de inspiratie bolsevica din 10 august 2018 de timorare a demonstrantilor si daramare prin teroare a constiintei oamenilor liberi spre supunere si cedare in fata barbariei oarbe incepe sa-si arate adevatata fata. Odrasla miitianului din Gratia (Teleorman) si fosta lui tiitoare (Carmen Dan) au planificat totul cu mintea lor de tortionari si-i scuipa acum din randurile Mafiei de Partid pe nenorocitii care i-au servit. Bineinteles ca acestia incep sa verse totul din gusa... Cum pretentia de invulnerabilitate se dovedeste a fi pana la urma doar slabiciunea betiei puterii, intr-un final vor avea de pierdut. Cu masacrarea legilor justitiei, amnistia ~pe bucatele~ a lui Slugarel cel Ticalos si Marioneta cea Imbecila si subminarea economiei pana la aneantizarea bugetului pe anul in curs falimentul de Tara bate la usa. Ce sa mai vorbim de presedintia pe 6 luni a Consiliului Europei? Deocamdata tragerea presului de sub picioarele zombilor de Partid a tinut. Nu stiu ce se va intampla cu insa cu tortionarii visurilor noastre de libertate peste cateva zile nicidecum peste acele luni de mimare damboviteana a democratiei... Sunt convins insa ca procurorii militari nu se vor mai supune ticalosiei si prostiei acestor hoarde acefale...ca se fac de ras, ca de multe ori in aceasta continua dezumanizare bolsevica de dupa evenimentele din 1989.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine