2020-02-18 11:15

ULTIMA ORĂ: Victor Ponta, citat la Parchetul General, în dosarul lui KOVESI

 |  22:42
ULTIMA ORĂ: Victor Ponta, citat la Parchetul General, în dosarul lui KOVESI

Surse judiciare susțin că Victor Ponta va fi audiat la Parchetul General, anunţă Antena 3. Fostul premier a fost citat în dosarul lui Kovesi în calitate de martor.

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, a vorbit joi seara, la România TV, despre scandalul momentului: dosarul în care Laura Codruţa Kovesi este suspectă. Astfel, acesta a susţinut că în momentul în care Sebastian Ghiţă şi Kovesi s-ar fi întâlnit, în anul „2010 sau 2011", cea din urmă ocupa funcţia de Procuror General al României.

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate la România TV, şi despre celebrul episod din via lui Sebastian Ghiţă: "Faimoasa întâlnire din via lui Ghiţă a avut loc în 2011, când Kovesi nu era şefă la DNA şi eu nu eram prim-ministru. Ea era la Parchet". Întrebat dacă ar trebui ca Laura Codruţa Kovesi ar trebui să facă un pas înapoi, Victor Ponta a răspuns: "Dacă Kovesi ar trebui să facă pas înapoi, Dragnea ar trebui doi pași. Nu fac niciunul, nu le dau sfaturi, că nu mă ascultă, nu-mi sunt prieteni".

Laura Codruţa Kovesi a negat în scris  aceste întâlniri, fiind acuzată de mărturie mincinoasă, astfel că depoziţia fostului premier ar putea cântări greu în argumentaţia acuzării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

ANONIM
15 Feb 2019

De unde știe haznaua 3 cu 24 de ore inainte cine va fi citat ? Poate ne spune aceasta dejectie a puscariasului voiculescu si CUM A FACUT AVEREA CHIAR PUSCARIASUL voiculescu ?????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine