2019-11-12 13:56

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale: ”Am șanse în fața lui Iohannis!”

 |  17:47
Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale: ”Am șanse în fața lui Iohannis!”

Viorica Dăncilă a afirmat, marți, după ce a fost votată de CExN candidatul PSD la prezidențiale, că partidul pornește dintr-o situație dificilă în lupta pentru Cotroceni, dar că are șanse să-l învingă pe Klaus Iohannis.

"Acest vot mă onorează, ma responsabilizează, în același timp, pentru că știu că nu o să intru într-o luptă ușoară. Știu că partidul pleacă dintr-o situație dificilă din punct de vedere electoral, dar am încredere în mine, am încredere în colegii mei, în puterea noastră de a ne mobiliza", a spus Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a adăugat că are șanse în fața președintelui Klaus Iohannis.

"Da, eu cred că am șanse. Și cred că am șanse și în fața președintelui Klaus Iohannis pentru că întotdeauna am demonstrat că pot fi și premierul tuturor românilor, deci pot fi și președintele tuturor românilor.

Am demonstrat că pentru mine este important consensul, este important echilibrul, este importantă solidaritatea, este important ceea ce fac pentru România și pentru români.

Eu cred că perioada în 'românii mei' și 'românii altor partide', în 'Guvenul meu' și 'Guvenul altor partide trebuie să înceteze'", a conchis Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Iohannis, prima reacție după decizia CCR: ”Nu e o TRAGEDIE”

EXCLUSIV. Ministrul Ioan Deneș și directorul Gheorghe Mihăilescu joacă „alba-neagra” cu banii Romsilva

Liviu DRAGNEA, prima acțiune din ÎNCHISOARE. A dat în JUDECATĂ Inspecția Judiciară

E OFICIAL: Iohannis a PROMULGAT Legea votului pentru diasporă

”Dosarele X” la Ministerul Justiției. DEMISIA lui Marius Iacob de la șefia DNA a DISPĂRUT!
Parerea ta...

SEC AL XXI-LEA
24 Iul 2019

La o asemenea țara săracă precum Romania ii sta și bine un asemenea președinte precum Dancila . La ruinarea unei tarii ai nevoie de oameni apți, increduli și devotați distrugeri . D-na Dancila este omul perfect la locul perfect.
KATY
24 Iul 2019

ai, sanse pe naibaCred ca noi n-am inteles ca v-ati iteles cu Iohanis, halal
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine eşti dumneata, Klaus Iohannis? Unii sociologi au început să vorbească despre posibilitatea ca primarul Sibiului şi candidatul PNL, Klaus Iohannis, să nu ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Mai mult, el anunţă pe Facebook că ar cam sta departe de confruntările televizate şi lămuritoare. “Domnul Ponta mă atacă pe mine, doamna Udrea îl atacă pe domnul Ponta, mă atacă pe mine, doamna Macovei atacă pe toată lumea. Nu voi intra în acest joc!”. Până inventează un joc pe gustul lui s-ar putea să se termine alegerile
24 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray