2020-03-28 17:33

Ultimele CALCULE pentru Guvernul Orban. Care este situația în Parlament înaintea VOTULUI

 |  16:03
Ultimele CALCULE pentru Guvernul Orban. Care este situația în Parlament înaintea VOTULUI

Liberalii fac ultimele calcule înaintea votului de învestitură a Guvernului Orban de luni. Premierul desemnat se declară optimist și face socotelile cu trei zile înaintea momentului decisiv din Parlament, iar cel puțin în privința cvorumului pare ca lucrurile să fie rezolvate.

„În momentul de față, pe lângă cei 225 de parlamentari care sunt în grupurile care susțin învestirea Guvernului, cu care am semnat acorduri sau am stabilit înțelegeri, pe lângă cei 225 de parlamentari, sunt încă 11 parlamentari cu care am, discutat personal și mi-au confirmat într-un procent destul de mare faptul că vor fi prezenți la votul de învestire a Guvernului”, a afirmat vineri Ludovic Orban, vineri la sediul PNL din Modrogan

„De altfel, cred că toată lumea înțelege că există o necesitate absolută ca România să aibă un Guvern legitim pentru că sunt foarte multe situații explozive, situații care reclamă intervenții urgente, care nu pot fi realizate decât de către un Guvern care este învestit de Parlament și care este în deplină capacitate de exercițiu a prerogativelor guvernamentale”, a adăugat el.

Luni, de la ora 14, parlamentarii sunt chemați pentru a da un vot de învestitură pentru guvernul liberal, condus de Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-01

In legatura cu acest articol...

SONDAJ pentru alegeri. Răsturnare de situație în clasamentul românilor

Orban AMENINȚĂ funcționarii din ministere: ”Vor fi concursuri obiective!”

Marcel Ciolacu, ironii dure la adresa lui Orban: Deși e doar premier desemnat, a început să taie panglici

Dacian Cioloș o pune la punct pe Viorica Dăncilă: Nu mai are legitimitatea politică să desemneze un comisar european
Parerea ta...

LOTERIA POLITICIANULUI
01 Noi 2019

Un actor grăbit lipsit de al sau talent și o semi-analfabeta (cel) care abia știe să scrie și să citească ce VOT poate câștiga ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine