2020-07-07 13:19

Ultimele informații despre Ion Iliescu! Zi importantă pentru fostul președinte. Anunțul PSD

 |  16:01
Ultimele informații despre Ion Iliescu! Zi importantă pentru fostul președinte. Anunțul PSD

Liviu Dragnea i-a urat „La mulți ani!” lui Ion Iliescu de ziua lui, numindu-l PSD îi urează "La mulţi ani" lui Ion Iliescu, numindu-l "unul dintre oamenii care au făcut România de astăzi posibilă". Și PSD a postat un mesaj de felicitări pe pagina de Facebook a partidului.

„Fără îndoială, domnul Ion Iliescu a influențat decisiv parcursul nostru în ultimii 30 de ani, fiind unul dintre oamenii care au făcut România de astăzi posibilă.

Domnia sa aniversează azi frumoasa vârstă de 89 de ani. Îi transmit gânduri bune și La Mulți Ani!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Și PSD a postat un mesaj de felicitări pe pagina de Facebook a partidului.„Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democrației române moderne și poate singurul președinte cu adevărat echilibrat și solidar cu dezideratul bunăstării României. La mulți ani celui pe care Adrian Năstase l-a numit “înțeleptul politicii românești”! La mulți ani, Ion Iliescu!”, este msajul postat pe pagina Facebook PSD.

Ion Iliescu împlinește duminică 89 de ani. Este primul președinte al României de după Revoluție, de numele său fiind legate violențele din Decembrie 1989, dar și de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. El este acuzat de crime împotriva umanității.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-03Parerea ta...

ANONIM
03 Mar 2019

ACEASTA EROARE BIOLOGICA A NATURII A CONTINUAT SI PROMOVAT BLESTEMULASUPRA POPORULUI ROMAN .....................
TRADATORI DE TARA
03 Mar 2019

UN TIGAN BORIT COMUNIST DIN INTERES , CARE A TRADAT ROMANIA SI POPORUL. CIND MOARE EL SE INCEPE SI PROCESUL LOVITURI DE STAT , CU ROMAN COMUNIST TRADATOR SI GORILA VOICULESCU . A OMORIT PESTE 2000 DE OAMENI NEVINOVATI , MINTITI CU TELEVIZORUL . A OMORIT SI CEI DOI REPORTERI FRANCEZI
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mar 2019

tatal lui Iliescu era un evreu bolsevic din Transnistria care si-a schimbat numele ca sa para romanesc.Mama lui iliescu era o tiganca florareasa din Bulgaria si a fost omorata de taica-su.Prin maica-sa Iliescu este ruda cu 1-asazisul "rege al tiganilor" din Sibiu si 2-cu Olguta Vasilescu(fata vitrega a li Iliescu).El este o dihanie terorista si criminala care toata viata lui numai crime a facut.Nici numerita sa mai discutam despre acest gunoi scarbos care trebuie aruncat la lada de gunoi a istoriei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz