2020-04-10 00:12

Ultimele NEGOCIERI pentru Primăria Capitalei. Rareș Bogdan e dispus să CANDIDEZE

 |  22:44
Ultimele NEGOCIERI pentru Primăria Capitalei. Rareș Bogdan e dispus să CANDIDEZE

Se fac ultimele calcule și negocieri de culise în rândul liberalilor pentru a-și desemna candidatul pentru București cu cele mai mari șanse de a o învinge pe Gabriel Firea. Rareș Bogdan a declarat vineri că va candida la Primăria Capitalei, dacă Nicușor Dan nu intră în cursă.

În termen de 20 de zile ar urma să se ia o decizie finală în privinţa lui Nicuşor Dan, potrivit B1 TV. Dacă negocierile eşuează, Rareş Bogdan afirmă că este dispus să candideze.

Pe 12 februarie, Bogdan a susținut că nu exclude posibilitatea de a candida pentru postul de Primar general al Capitalei.

„Dacă în sondajele de opinie candidaţii sondaţi care şi-au exprimat dorinţa de a candida nu stau suficient de bine încât să aibă şansa să o bată pe doamna Firea nu voi intra în luptă.

Dacă lucrurile nu stau cum trebuie pentru ceilalţi candidaţi şi dacă cumva eu stau mai bine decât ceilalţi, mult mai bine, nu cu două, trei, cinci procente, că în campanie pot să crească şi ceilalţi, dacă eu stau cu 15 procente peste ceilalţi, şi am o şansă s-o bat pe Firea şi nu există un alt candidat în PNL care să poată s-o bată pe Firea, să nu credeţi că stau pe margine şi mă uit cum partidul meu pierde alegerile la Bucureşti”, spunea Rareş Bogdan la acea vreme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine