2019-08-19 05:16

Un altfel de INTERVIU cu premierul Mihai TUDOSE

 |  11:22
Un altfel de INTERVIU cu premierul Mihai TUDOSE

Într-un altfel de interviu, premierul Mihai Tudose a vorbit despre ce ar alege între Mamaia şi Vama Veche, despre ultima carte citită, despre Facebook, dans, preferinţe muzicale, despre, inevitabil, Dragnea şi Ponta, dar şi de ce stă mai mereu încruntat.

Premierul nu are alege nici Mamaia, nici Vama Veche, ci mai degrabă să fie singur pe o plajă, pentru că vrea linişte. Ultima carte pe care a citit-o este ”Groapa” de Eugen Barbu. ”Practic am terminat-o de când sunt premier. O să râdeţi, tata e bucureştean, jumătate din familie e din Bucureşti, am trecut prin nişte locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo şi am recitit cu mare drag. E şi o realitate cruntă”, a declarat Tudose la Antena 3 .

Mihai Tudose a mai declarat că, ”din păcate”, acum, pentru că este premier, trebuie să aibă cont de Facebook.

Pe de altă parte, şeful Guvernului a dezvăluit că nu este un bun dansator, iar între Led Zeppelin şi Michael Jackson, ar alege formaţia rock.

La întrebarea ”Victor Ponta sau Liviu Dragnea”, Mihai Tudose a răspuns: ”Nu am idoli în viaţă. Nu vreau să trăiesc viaţa altcuiva”.

Chestionat de ce este aşa de încruntat, premierul a replicat: ”Aveţi impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în ţară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată”. El a mai spus că, atunci când este vorba despre implementarea unei măsuri din programul de guvernare, dorinţa sa cea mai mare este să ducă la ”mai bine pentru cetăţeni, mai bine pentru oameni”.

Întrebat dacă l-au deranjat comentariile în care a fost asemănat cu locotenentul klingonian Worf din seria Star Trek, Mihai Tudose a precizat: ”Nu, nu m-au deranjat. Atât timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o şansă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray