2020-07-06 21:28

Un deputat PNL și-a găsit mașina VANDALIZATĂ în parcare. SURPRIZĂ. Ce avea sub ștergătoare

 |  15:42
Un deputat PNL și-a găsit mașina VANDALIZATĂ în parcare. SURPRIZĂ. Ce avea sub ștergătoare

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, şi-a găsit maşina vandalizată în parcarea din faţa locuinței. Autoturismul avea un cauciuc tăiat, în timp ce, sub ștergătoarele de ploaie, acesta susţine că a găsit un pliant electoral PSD. Liberalul nu a declarat că nu a depus plângere la Poliţie.

Parlamentarul a postat poze pe pagina sa de Facebook, alături de întrebările: „Să fie o simplă coincidenţă? Am găsit pliantul PSD la ştergător şi cauciucul tăiat?”.

„Nu am văzut pe nimeni. Azi dimineaţă, aveam maşina parcată în faţa casei, pliantul în parbriz. Când am pornit, mi-am dat seama că nu pot mişca volanul, m-am uitat, roata era pe jantă, iar cauciucul era înţepat. Nu pot acuza pe nimeni, nu am cameră de vederi acasă, dar pe stradă erau parcate cam 30 de maşini şi numai a mea era pe jantă. Mama, care e vecină cu mine, a primit pliantul în poştă, la mine era sub ştergătorul de parbriz. Nu pot să acuz pe nimeni, eu doar am întrebat cum, din atâtea maşini parcate pe stradă, doar maşina mea are probleme. Eu aseară m-am întors de la Sibiu, iar maşina nu avea nimic, nu am avut nici o problemă pe drum”, a declarat deputatul Florin Roman, pentru Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz