2019-10-19 15:53

UPDATE.Un deputat PSD reclamă faptul că a fost AMENINȚAT într-o secție de POLIȚIE din centrul Capitalei. Vezi precizările POLIȚIEI Capitalei

 |  11:39
UPDATE.Un deputat PSD reclamă faptul că a fost AMENINȚAT într-o secție de POLIȚIE din centrul Capitalei. Vezi precizările POLIȚIEI Capitalei

Deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat, pe Facebook, că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr.1 din Bucureşti, unde a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată de aceleași persoane.

El spune că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei, concluzia sa fiind că „încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă, dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”. Postarea sa a strâns peste 200 de comentarii, iar internauţii îi spun că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii, informează News.ro.

„Sunt chiar acum la Secţia de Poliţie nr 1. Ascult cum sunt ameninţat de 3 indivizi: te omor, cuţite, ieşi afară să vezi tu, etc.  Am venit aici pentru că o rudă, lovită şi ameninţată, m-a sunat - e dreptul său legal să facă asta. Mi-a spus că 3 bărbaţi îl ameninţă în secţia de poliţie şi îi e frică pentru că poliţiştii asistă pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagerează. În zona de relaţii cu publicul, în faţa poliţistului de serviciu sunt ameninţat la rândul meu”, a relatat, sâmbătă seara, pe Facebook, deputatul PSD.

Manole menţionează că, dacă depune o plângere, nu poat aduce probe audio-video pentru că - i se spune - supravegherea în interiorul secţiei e doar video, nu şi audio.

„Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frică. Ce fac însă alţii, mai vulnerabili, în alte cazuri? Le influenţează ameninţările declaraţiile pe care le fac? Sigur că da. E normal să te temi pentru siguranţa ta ÎN secţia de poliţie? Sigur că nu. O să adresez o întrebare Ministrului de Interne: câte secţii au supraveghere audio-video? Câte nu au? Cum putem să remediem situaţia? Este imperativ să rezolvăm această problemă. Dacă ea există la Secţia nr 1, în centrul Bucureştiului, sigur există şi în alte părţi. Încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”, încheie deputatul PSD.

UPDATE

Poliția Capitalei transmite că deputatul PSD Petre Florin Manole, care a susținut că a fost amenințat în Secția 1 din Capitală, s-a prezentat la Poliție în încercarea de a ajuta un prieten care fusese implicat într-un incident cu un taximetrist, a vrut să asiste la audierea acestuia, dar a fost refuzat. Poliția mai spune că parlamentarul a reclamat apoi că a fost amenințat, dar nu a depus plângere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-23Parerea ta...

ANONIM
24 Dec 2018

Aceste fapte sunt consecintele politicii duse de mafia psd pentru a scapa de puscarie pe borfasul draknea. Infractionalitatea este la cote alarmante si din cauza mecanicului auto tudorel toader , rusinea justitiei romane.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray