2020-02-17 11:49

Un deputat și un senator, excluși din PSD

 |  21:45
Un deputat și un senator, excluși din PSD

Biroul Executiv al organizaţiei municipale a PSD Buzău a decis joi excluderea din partid a senatorului Victor Mocanu şi a fiului său, deputatul Adrian Mocanu.

'De azi, domnii Victor Mocanu şi Adrian Mocanu nu mai sunt membri ai organizaţiei municipale Buzău a PSD. Această decizie urmează să fie supusă votului Comitetului Executiv Judeţean şi apoi înaintată Comitetului Executiv Naţional, deoarece este vorba de doi parlamentari', a declarat, la finalul şedinţei conducerii organizaţiei locale, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, organizaţia municipală a mai decis ca viceprimarul Fănică Bârlă să preia atribuţiile de primar după ce, în cursul zilei, prin ordin al prefectului, primarul Constantin Boşcodeală a fost revocat din funcţie în urma sentinţei Curţii de Apel Braşov de condamnare la trei ani de închisoare cu suspendare a fostului primar.

Deputatul Adrian Mocanu a participat pe 1 martie la o conferinţă a PNL Buzău, iar senatorul Victor Mocanu a încercat să preia conducerea filialei buzoiene a Mişcării Populare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine