2019-10-18 09:29

Un europarlamentar PSD şi-a retras CANDIDATURA pentru un nou mandat în PE

 |  14:44
Un europarlamentar PSD şi-a retras CANDIDATURA pentru un nou mandat în PE

Un europarlamentar PSD şi-a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că şi-a retras candidatura sale pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Un europarlamentar PSD şi-a retras CANDIDATURA pentru un nou mandat în PE
zoom

"În urma unei evaluări personale şi a discuţiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preţ pentru aceşti ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunţ retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European. Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulţumesc PSD-ului şi PSD-iştilor pentru şansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulţumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint!", a scris Victor Boştinaru.

Astfel, după retragerea lui Boştinaru, lista PSD pentru europarlamentare îi cuprinde pe Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Paşcu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavriliţă, Cătălina Ştefănescu, Emilian Pavel, Maria Zoană şi pe Claudia Ţapardel.

Lista definitivă urmează să fie validată în perioada următoare, după ce ea a fost amânată în perioada în care Liviu Dragnea a fost internat în spital.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-23Parerea ta...

ANONIM
23 Mar 2019

Un bolșevic mai putin in P.E. Europa merge inainte si fara acest gunoi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray