2019-10-20 03:51

Un habarnist validat ministru la Economie. Ce gafă uimitoare a făcut Alexandru Petrescu

 |  11:29
Un habarnist validat ministru la Economie. Ce gafă uimitoare a făcut Alexandru Petrescu

Cei 26 de miniştri ai Guvernului Grindeanu au început să primească, miercuri dimineaţă, avizul comisiilor parlamentare, audierile membrilor Cabinetului începând la ora 8.00 şi urmând să se încheie la ora 14.00.

Alexandru Petrescu, propus ministru al Economiei, a spus, la audieri, că ar dori să restructureze complexurile energetice Oltenia şi Hunedoara, companii care nu se află în subordinea Ministerului Economiei, ci la Ministerul Energiei, transmite News.ro!

Cu toate acestea, a fost validat cu 40 de voturi pentru și 17 împotrivă!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2017

INCOMPETENTA SI PROSTIA SUNT CARACTERISTICE ALE ACESTOR INDIVIZI NUMITI DE UN GOLAN CONDAMNAT PENAL. ASTA AU VOTAT SCURSURILE ACESTEI SOCIETATI BONLAVE.
ANONIM
04 Ian 2017

CU O PARTE DIN FURACIUNILE REALIZATE LA POSTA ROMANA A FINANTAT CAMPANIA ELECTORALA A PSD DREPT PT CARE A FOST RASPLATIT DE libarca de TR CU FUNCTIA DE MINISTRU PT A-SI RECUPERA DONATIA SI A FACE ROST DE FONDURI PT CAMPANIA PREZIDENTIALA CE VA URMA . EL E CROIT SI FORMAT PT FURAT CE PLAN, CE PROGRAM, CE STRATEGIE DE DEZVOLTARE SECTORIALA, ETC ASTEA-I PROVOCA GREATA.TINTA LUI PRINCIPALA II SPAGAAAAA........ASA VA PUTEA DISPAREA RO DE PE HARTA LUMII.
CONSTANTIN
04 Ian 2017

SE PARE CA " PETRESCU " E UN MUME PREDESTINAT PENTRU PROSTII DIN POLITICA : PETRESCU ELENA ( tata Leana ), PETRESCU DE LA HARWARD VIA CORNU SI PROSTOVANUL ASTA !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray