2020-03-28 18:03

Un important LIDER PSD părăsește partidul

 |  20:00
Un important LIDER PSD părăsește partidul

Deputatul Mircea Drăghici, trimis în judecată de DNA pentru delapidarea banilor partidului, a anunţat că îşi dă demisia din PSD. Pe de altă parte, social-democratul nu a renunţat şi la demnitatea sa din Parlament.

”Am analizat cu multa responsabilitate situatia politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat”, a scris deputatul Mircea Drăghici, pe pagina sa de Facebook.

„Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!”, a completat fostul trezorier al PSD. 

Mircea Drăghici, fost trezorier al Partidului Social Democrat, a fost trimis, în luna luna iulie, de DNA în judecată, pentru delapidare şi utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate.  

Fostul trezorier al partidului este acuzat că a folosit suma de 380.000 euro din fondurile Partidului Social Democrat, disimulată în plata unei chirii, pentru a-şi achita în proporţie de două treimi un imobil în Pipera, achiziţionat pentru suma totală de 500.000 de euro, diferenţa fiind plătită din fonduri proprii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine