2020-07-09 04:44

Un ministru avertizează: scandalul din PSD poate duce la pierderi URIAȘE de bani

 |  18:38
Un ministru avertizează: scandalul din PSD poate duce la pierderi URIAȘE de bani

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a transmis un avertisment dur, pe Facebook, în contextul scandalului din cadrul PSD. Ministrul susţine că Guvernul trebuie să dea dovadă de responsabilitate, pentru că există pericolul pierderii unor sume importante de bani.

"1.5 miliarde de euro pierduți pentru aleșii locali și mediul privat

Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obținută decât prin muncă asiduă, miniștrii competenți și liniște guvernamentală.

Sub mandatul actualului Prim Ministru, Romania a acreditat Autoritățile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiționalităților ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României.

Responsabilitatea actului de guvernare aparține Primului Ministru și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului !", scrie ministrul Marius Nica pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-14Parerea ta...

,,MINISTRII COMPETENTI ,,
14 Ian 2018

Ministrul Nica a folosit in discursul lui sintagma ,, ministri competenti,, .Care sunt aia competenti din acest cabinet de semidocti si agramati (pop, olguta, carmen dan ) etc. Aici nu gasesti decat monumente ale inculturii si prostiei. Mafia psd este canalizata pe minciuna si hotie nu pe munca in favoarea celor care ii platesc, adica cetateanul contribuabil.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz