2020-06-05 00:07

Un nou mesaj al preşedintelui Iohannis: “Lăsaţi pensionarii să îşi facă aprovizionarea în intervalul orar 11-13”

 |  15:09
Un nou mesaj al preşedintelui Iohannis: “Lăsaţi pensionarii să îşi facă aprovizionarea în intervalul orar 11-13”

Preşedintele Klaus Iohannis a avut luni un nou mesaj pentru cetăţenii români în plină epidemie de coronavirus. Şeful statului cere ca orarul de ieşit din casă al pensionarilor în această perioadă, între 11.00 şi 13.00, să fie respectat cât mai mult de ceilaţi.

"Din păcate, astăzi în România avem aproape 2.000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Dragi români, este mult şi trebuie împreună să ne străduim mai mult, mai bine. Este nevoie să respectăm mai mult mai bine indicaţiile autorităţilor. Nu vă întâlniţi cu alte persoane! Evitaţi orice contact fizic, staţi la distanţă unii de alţii, trebuie să reuşim împreună să îngrădim răspândirea acestui virus. Autorităţile şi-au făcut treaba, există norme în vigoare. Să le respectăm! Vă rog să îi protejăm pe cei din categoriile vulnerabile, să îi protejăm pe pensionarii noştri! Lăsaţi între 11 – 13 pensionarii să îşi facă aprovizionarea!”, a continuat preşedintele.", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni, după şedinţa cu premierul Ludovic Orban şi cu mai mulţi miniştri. 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-30Parerea ta...

PARAIPAN
30 Mar 2020

Oare a încercat cu măsa sau tacsu...sa vada a ca in doua ore pot merge la piata...magazin si pâine...IMI ESTE SCARBA DE ASTFEL DE SFATURI...
DOREL
30 Mar 2020

ANTICIPATE. VREAU GUVERNUL MEU. UN PRESEDINTE ESTE ALES NU NUMAI MEMBRII PNL . REPREZINTA POPORUL ROMAN. DOMNUL IOHANNIS REPREZINTA DOAR MINORITATEA GERMANA SI PNL. RESTUL NU EXISTA PENTRU DOMNIA SA. SA MEARGA IN GERMANIA DACA NU RESPECTA SI PE CEILALTI ROMANI DIN ROMANIA, INDIFERENT DACA ACESTI SUNT DIN PSD,ALTI MINORITARI, ALDE, UDMR. ETC.
PARAIPAN
30 Mar 2020

ESTE O SIMPLA RACEALA... si iată avem cca 300 cadre medicale suspecte / contaminate ...Oare ce masuri a luat acest asa zis guvern sau președinte...in afara de anticipate...SUNT DE 6 LUNI LA BUTOANE ...STIU ASTA ????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine