2019-11-14 01:40

Un nou SONDAJ realizat de USR: Pe cine ar vota românii la prezidențiale

 |  20:57
Un nou SONDAJ realizat de USR: Pe cine ar vota românii la prezidențiale

Conform ultimului sondaj al USR, cu doar o săptămână înainte de alegeri, Klaus Iohannis se află pe primul loc în preferințele electoratului cu 38,9%, urmat de Viorica Dăncilă - 22,6% și de candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 19,1%. Pe locul patru se află candidatul susținut de ALDE și Pro România, Mircea Diaconu - 8,2%, iar clasamentul este completat de Theodor Paleologu - 5,5% și Kelemen Hunor-3,6%.

„Au sosit și rezultatele din sondajul derulat săptămâna trecută, ultimul din seria de 3 sondaje realizate prin metoda față-în-față în campanie. Datele au fost colectate în 100 de localități, total chestionare 1225. Vestea bună este că Dan este pe creștere! Ecartul față de Dăncilă a scăzut la 3,5%, de la 4,9% în luna anterioară. Mobilizarea votanților noștri este în creștere, iar convertirea electoratului Alianței de către Dan Barna la fel: de la 86,2% la 92% în ultimul sondaj”, se arată în mesajul transmis pe grupul intern al partidului de coordonatorul campaniei electorale, Cătălin Drulă.

În ceea ce privește poziționarea partidelor în preferințele românilor, PNL este pe primul loc cu 38,2%, PSD pe locul 2 cu 24%, în timp ce USR-PLUS are 20%, Pro România scade la 4,8%, iar UDMR și PMP au 4,5, respectiv 4,3%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray