2020-07-02 19:54

Un om important din partidul PLUS și-a dat DEMISIA

 |  18:11
Un om important din partidul PLUS și-a dat DEMISIA

Unul dintre coordonatorii PLUS pe zona Moldovei şi-a dat demisia din partid.

Mirabela Amarandei și-a motivat decizia prin faptul că vrea să-şi dedice întreaga experienţă domeniului educaţiei, ea activând ca director de orientare strategică şi politici publice la Universitatea Bucureşti.

Amarandei era coordonator PLUS alături de Liviu Iolu şi Ramona Strugariu pentru judeţele Bacău, Suceava, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Neamţ, 

"Am decis să demisionez din partidul PLUS pentru a putea dedica educaţiei întreaga mea experienţă, putere de muncă, dorinţă de cunoaştere şi de a face bine. Misiunea aceasta o voi asuma în orice rol pe care îl voi avea, dar de astăzi înainte nu va mai fi cel de om politic. Faceţi tot ce vă stă în putere pentru ca onestitatea, decenţa, ştiinţa de carte, libertatea de exprimare, curajul opiniei şi democraţia autentică să fie pilonii activităţii voastre în PLUS. Rămâneţi drepţi unul cu celălalt şi cu toţi cei din jurul vostru. Nu creşteţi idoli, creşteţi lideri şi oameni competenţi. Oamenii politici sunt, înainte de toate, oameni; daţi-le şansa să vă arate atât imperfecţiunile, dar, mai ales, calităţile lor. Oferiţi ceea ce cereţi. Vorbiţi deschis, câştigaţi încredere prin vorbe sincere. Construiţi un partid pentru viitorul României, nu pentru viitorul vostru", a scris Mirabela Amarandei pe Facebook.

Ea a mai precizat că, potrivit statutului PLUS, demisia din partid îşi produce efectele chiar de vineri, astfel că nu va mai ocupa funcţia de membru în Consiliul Naţional PLUS şi nici cea de coordonator regional al partidului.

Mirabela Amarandei ocupă postul de director al Direcţiei de Orientare Strategică şi Politici Publice la Universitatea Bucureşti, iar în urmă cu câţiva ani a fost purtător de cuvânt al Ministerului Educaţiei Naţionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz