2020-02-21 15:13

Un primar PNL se laudă cu tabloul din birou al lui Nicolae CEAUŞESCU

 |  12:01
Un primar PNL se laudă cu tabloul din birou al lui Nicolae CEAUŞESCU

Un tablou cu Nicolae Ceauşescu tronează măreţ în biroul unui primar PNL din judeţul Prahova. Edilul nu vede nimic rău în acest lucru susţinând că are tablouri ale unor „conducători ai României care au condus ţara asta bine”.

„Liberalii care au murit în temniţele comuniste se întorc în mormânt cu un aşa primar LIBERAL”, este mesajul postat pe Facebook de un fost consilier local şi care însoţeşte două fotografii făcute în biroul primarului din Podenii Noi, Mihai Alionte.

Primar PNL aflat la al doilea mandat, Mihai Alionte a declarat pentru Mediafax că în birou are mai multe tablouri, nu doar cel cu Nicolae Ceauşescu, şi nu vede „care ar fi problema”.

„Şi care este problema? Am mai multe tablouri. Sunt şi cu Carol I, Ştefan cel Mare. Sunt nişte conducători ai României care au condus ţara asta bine. Trebuie să fugim de istoria României? Nicolae Ceauşescu face parte din istorie. A condus ţara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar şi foarte bune, din punctul meu de vedere. Nu pun însemne fasciste. Ce e rău în asta?”, a declarat Mihai Alionte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-13

Mai multe imagini:
Un primar PNL se laudă cu tabloul din birou al lui Nicolae CEAUŞESCU
zoom
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Apr 2019

"A condus ţara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar şi foarte bune, din punctul meu de vedere"...pai asta e o declaratie absolut imposibil de inteles...CARE SUNT ALEA RELE si cARE SUNT ALEA BUNE????....canalul Dunare-Marea NEagra facut cu detinutii politici de care a fost? BUN sau RAU???....foamea si frigul de care au fost?.......minciunile la TV de care au fost?...pupincurismul din politica si cC al PCR de care a fost? Exista unii care pe vremea lui ceausescu se lafaiau in lux...pentru ei a fost BINE.....stim toti cine sunt astia..securistii VARANULUI-puscarias FELiX si cei pe care i-a promovat Iliescu cu FSN-ul adica CORBII din dosarele cu KGB
ANONIM CRETIN PSIHOPAT
13 Apr 2019

du-te ba dementule la balamuc siktirrr javra scarboasa
TABLOU
13 Apr 2019

In casa lui codrin cap de p...la autoritatile au descoperit tabloul '' PEISAJ'' AL LUI NICOLAE GRIGARESCU FURAT. DIN CASA MEMORIALA '' PETRU GROZA '' TABLOUL SE AFLA PE UN PERETE SLINOS SI NEIGIENIZAT CUM ESTE SI CAPUL DE P...LA. HA , HA , HA.....MAFIA PSD SE OCUPA SI CU TABLOURI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine