2020-07-15 15:57

Un senator PSD promovează prin dezinformări o companie low cost în dauna Tarom

 |  19:16
Un senator PSD promovează prin dezinformări o companie low cost în dauna Tarom

Cu o săptămână în urmă, Sorin Bota, senator PSD (foto), a transmis un comunicat de presă intitulat „TAROM își bate joc de pasageri”.

În comunicat se arată că „Senatorul PSD Sorin Bota a cerut explicații directorului TAROM cu privire la faptul că, de dimineață, până acum la ora 14.00, de pe Aeroportul Otopeni nu a plecat nici o aeronavă spre Cluj - Napoca, invocandu-se ceață densă, informație neconfirmată la Cluj. «Oare CompaniaTAROM are ca politică bătaia de joc față de pasageri sau, în mod deliberat, dorește să cedeze cursele companiilor private Blue Air și Wizz Air având în vedere faptul că o aeronavă Blue Air, la ora 12.00, a decolat de pe aeroportul București spre Cluj - Napoca?», se arată în sesizarea făcută și transmisă atât Ministrului Transporturilor cât și Premierului. «În mod normal condițiile meteo sunt total favorabile după ora 11.00,  iar la ora 14.00 avioanele TAROM refuză să zboare de la București», a precizat senatorul”.

La solicitarea PUTEREA, Dan Plaveti, director general TAROM, a transmis o replică din care reiese că senatorul Bota propagă o informare falsă. Astfel, Aeroportul din Cluj Napoca a fost redeschis abia la ora 14, oră până la care nicio aeronavă nu a putut ateriza. Prin urmare, aeronava Blue Air, decolată mai devreme, a fost nevoită să facă o escală la Sibiu și a aterizat la Cluj DUPĂ aeronava Tarom, care a decolat la 13.50 din București, de îndată ce de la Cluj s-a dat ok-ul pentru redeschiderea aeroportului.

Am așteptat comunicatul senatorului Bota de luare la cunoștință (nu vorbim de scuze, pentru că știm că personalul Tarom nu este foarte săritor când vine vorba de a explica întârzierile zborurilor companiei, fapt ce poate fi considerat foarte supărător de pasagerii afectați), dar nu a mai venit, semn că politicianul acționează premeditat în beneficiul Blue Air și defavoarea Tarom.

Iată răspunsul complet al directorului Tarom: „Stimate dle. Sorin Bota,

Referitor la scrisoarea dvs. adresata TAROM, cu privire la zborurile companiei noastre spre Cluj-Napoca din dimineata zilei de 23.11.2016, va transmitem ca Aeroportul Cluj-Napoca a fost deschis ieri pentru operare normala incepand cu ora 14:00, ora locala.

Pana la ora respectiva, nicio companie aeriana cu zboruri programate de la Bucuresti spre Cluj-Napoca nu a realizat aterizari pe acest aeroport, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv vizibilitate scazuta in conditii de ceata densa (anexat evolutia situatiei meteo pe acroportul Cluj Napoca intre orele 08:00 si 14:00 local).

Aeronava TAROM a decolat de la Bucuresti la ora 13:50 si a aterizat pe Acroportul Cluj la ora 14:38. Ulterior a aterizat si aeronava Blue Air la care faceti probabil referire si aeronava celeilalte companii cu zbor de dimincata intarziat, accasta din urma venind insa de la Sibiu, unde a fost nevoita sa aterizeze din cauza conditiilor meteo de la Cluj Napoca.

Prin urmare, consideram ca nefondate mentiunile dvs. cu privire la «compania Tarom are ca politica bataia de joc fata de pasageri..», respectiv «doreste sa cedeze cursele companiilor private....». Compania Tarom pune intotdeauna siguranta pe primul loc si asigura servicii de asistenta corespunzatoare pasagerilor sai”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-29Parerea ta...

NANU
29 Noi 2016

ARE TOT INTERESUL SA DISTRUGA SI TAROMUL ACEST BOTA. CU ANI IN URMA PE VREMEA LUI MITREA A FACUT JAF LA TRANSPORTURI ALATURI DE ALT CORUPT PE NUME CIPRIAN HOLHOS. ACESTI SMECHERI AU JUCAT O CARTE TARE DE TOT IMPREUNA CU UN SINDICALIST ORDINAR PE NUME MOLEA ION. IATA DECI CINE VORBESTE . AI. VREA SA VII IAR LA TRANDPORTURI. SORINE. ? EU ZIC CA ITI FACI ILUZII, NIMIC NUMAI E CE A FOST SI DE DATA ASTA CHIAR AJUNGI. LA PUSCARIE.PE BUNE.
CROCODILUL FLAMAND
30 Noi 2016

HA HA DUPA 26DE ANI DE PORCARII MA MIR CA MAI EXISTA PILOTI SA VREA SA ZBOARE...............VEZI CE MARSAVII S-AU FACUT CU AVIATIA MILITARA..."MODERNIZATA" ASA DE BINE CA AU MURIT TOTI PILOTII CARE S-AU URCAT IN ACELE AVIOANE..........SI CULMEA CULMILOR CA NU EXISTA NICI PANA IN ZIUA DE AZI VREO RASPUN DERE DE VREUN FEL PENTRU EXTERMINAREA COMPLETA A PILOTILOR DE ELITA CU TOT FELUL DE PORCARII CU PRETURI UMFLATE SI DE FAPT DE PROASTA CALITATE....SAU DRACU STIE....INTENTIONAT PUSE DREPT CAPCANE DE UNII CARE SI-AU DORIT SA NU MAI EXISTE PILOTI DE ELITA IN ROMANIA....SI NICI AVIOANE....LA FEL CA TOAATE CELELLTE DOMENII SI AVIATIA DE ELITA A FOST DISTRUSA IN MOD EXTREM DE TENACE DE "CAPITALISTII DE CUMETRIE"...IZMENARII ARMATEI DIN F-S-N ILIESCU.....DE FAPT CE DRACU VORBIM....MALUTAN CUM A MURIT...PILOT PE AERONAVA PREZIDENTIALA....LA FEL..TARA LUI PAPURA VODA......CONDUSA DE MAFIOTI SI TERORISTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz