2020-06-05 23:21

«Un membru implicat în afaceri cu sex nu face onoare partidului». Orban, Tăriceanu, Săftoiu, Alexe şi Motreanu, despre afacerea cu swingeri

 |  19:43
«Un membru implicat în afaceri cu sex nu face onoare partidului». Orban, Tăriceanu, Săftoiu, Alexe şi Motreanu, despre afacerea cu swingeri

Liberalii fug de sexul în grup. Celpuţin, declarativ. Mai toţi refuză să comenteze cum văd ei faptul că o colegăde partid şi-a deschis un club pentru swingeri (adică, cei care fac schimbconsimţit de parteneri sexuali). Printre cei care se încumetă, totuşi, să aibă unpunct de vedere, starea de spirit e negativă: un liberal care administrează oafacere din sex nu face onoare partidului. În ediţia de ieri a ziarului „Puterea”aţi putut afla cum Roxana Ioniţă, fostă candidată PNL pentru un fotoliu dedeputat de Bucureşti, a pornit un business destinat swingerilor.

Membrii de vază ai PNL nu vor înruptul capului să îşi spună părerea despre alegerea Roxanei Ioniţă, membru PNLşi chiar candidat în 2008 la o funcţie de parlamentar, de a porni o afacere dinsex, un club destinat swingerilor. Fie că vorbim despre penelişti mai tineri,sau mai bătrâni, bărbaţi, sau femei, ei evită subiectul.

Amazoanele PNL se ruşinează

Cu o faţă sobră, Călin PopescuTăriceanu, liderul deputaţilor PNL evită un punct de vedere. „Nu sunt lacurent”, ne spune el sec. Nici fostul ministru liberal al justiţiei, TudorChiuariu nu vrea să se rişte cu vreo opinie. „Nu comentez aşa ceva. Iată, vincolegele mele, iar ele nu şi-au deschis nimic”, ne spune Tudor Chiuariu pescările Parlamentului, indicându-ne că le-am putea cere părerea deputatelorPNL. „Credeam că mă întrebaţi lucruri serioase. Cine e Roxana Ioniţă, ar trebuisă o cunosc? Permiteţi-mi să nu comentez la orice întrebare pe care mi-opuneţi”, se eschivează Alina Gorghiu. Nici Diana Tuşa nu are o reacţie preadiferită. „N-am nici o părere. Nici măcar nu am auzit de Roxana Ioniţă, habarnu am dacă îmi e colegă de partid. Întreabă-i pe ăia de la sectorul 3, undezici că a candidat. Pe mine, la Brăila, nu mă afectează în nici un fel”, spuneea. Singura dintre colegele lui Chiuariu care opinează, totuşi, ceva e AdrianaSăftoiu. Fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Băsescu nu crede că nouaafacere a Roxanei ştirbeşte cumva imaginea partidului. „Nu cred că afectează înnici un fel imaginea partidului. Ea nu a deschis clubul în calitate de membru PNL”,declară Săftoiu, care precizează că nu cunoaşte subiectul şi nici pe Roxana.„Habar nu am. Nici măcar nu am auzit de aşa ceva. Eu nu o cunosc pe RoxanaIoniţă, cel mai bine, întrebaţi-l pe Ludovic Orban, că el era atunci laBucureşti. Sau pe cine mai e acum”.

La PNL Bucureşti, semnalul e prost

Florin Alexe, şeful organizaţieiSectorului 3 a PNL ne mărturiseşte că afacerea Roxanei i-a creeat cevaprobleme în filială. „Din punctul meu de vedere, ea e liberă să facă ce vreadacă nu încalcă legea. Însă, vă daţi seama, nu face bine imaginii partidului.Vă spun că Roxana nu a venit de un an la partid din cauza sarcinii. M-au sunatcolegii şi, vă daţi seama, s-au plâns. Încă nu am luat o decizie în ceea ce opriveşte, dar, ea nu mai e membru activ”, susţine Alexe. Andrei Chiliman,preşedintele interimar al PNL Bucureşti nu ne-a răspuns la întrebare. În niciun fel. După ce i-am explicat telefonic subiectul s-a aşternut tăcerea timp devreo zece secunde. Apoi, la capătul celălalt al firului, vocea lui Chiliman areuşit să emită doar atât: „Iar nu se aude…!”. Apoi, a închis convorbirea şiaşa a tot rămas, în ciuda insistenţelor noastre de a-l mai contacta.

Orban: „Eu nici nu ştiu ce este swingul”

Ludovic Orban, despre careRoxana declara ieri că este modelul său de lider, refuză şi el să comenteze.„Eu nici nu ştiu ce este swingul, cum să comentez dacă nu ştiu ce e?!”, searată Orban necunoscător. Chiar şi după ce îi oferim noi o definiţieaproximativă a cuvântului, iar Orban confirmă că a înţeles, declaraţia sarămâne aceeaşi „Dacă v-am spus că nu ştiu ce e, de ce mă rugaţi să comentez?!”.Ludovic Orban a fost susţinut de Roxana Ioniţă în lupta lui cu Crin Antonescupentru şefia PNL, în primăvară, Orban propunâd-o pe Roxana pe lista sa decandidaţi pentru Biroul Politic Central, forul de conducere al partidului.

Motreanu: „Ar trebui să renunţe la politică”

Dan Motreanu, fost şef altineretului liberal de peste toată ţara, actualmente deputat, spune răspicat căa sa colegă ar trebui să renunţe la politică. „Din punctul meu de vedere, dacădeţine o astfel de afacere, ar trebui să renunţe la politică. Nu este ceva caresă onoreze calitatea de membru al unui partid politic. Dar, mai bine îi întrebipe cei de la sectorul 3, că, în fond, e o problemă de organizaţie”, declarăMotreanu.

Singurul pro, Eugen Nicolăescu

Singurul membru PNL care nu paredeloc deranjat de faptul că o colegă de partid a deschis un club pentru swingerieste deputatul Eugen Nicolăescu, fostul şef al Roxanei la PNL Sector 3.Deputatul ne-a oferit şi argumentele opiniei sale: „Cât timp acel club nupoartă sigla PNL şi respectă ce prevede legea, orice om poate să facă ce vreael”, a declarat Nicolăescu.

Roxana Ioniţă: „Colegii m-au încurajat”

Rugată de noi să comentezereacţiile colegilor săi din PNL în faţa controversatului subiect, Roxana Ioniţăa tras concluzia că fac parte din arsenalul de apărare al omului politic. Chiardacă membrii de vază ai partidului nu au comentat subiectul, ea ne-a declaratcă are colegi care au încurajat-o. „Cred că reacţiile lor sunt reacţii depoliticieni. Nu vor comenta ei aşa ceva. Oricum, eu nu am legat cele douăaspecte, cel de viaţă politică şi proprietar al clubului. Nu am deschis clubulasociindu-mi numele de PNL, deci, e posibil ca ei să nu fi ştiut. Dar, pot săvă spun că am colegi de partid, nu sunt din primul eşalon, sunt tineri devârsta mea, şi bărbaţi şi femei, care mi-au urat succes în acest business. Pânăacum nu a venit cineva să-mi spună ceva negativ”, a spus ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

MIRELA
17 Noi 2010

Nu-mi place. Pe Crin Antonescu si pe Adina Valean de ce nu-i intrebat nimic? De ce nu l-ati intrebat si pe Dinu Patriciu? Tot membru PNL e, nu-i asa? Astept sa-i intrebati!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine