2019-08-18 14:06

Un mini-protest al bugetarilor a stricat azi liniştea de la sediul central al PDL

 |  16:01

Pe o vremepotrivnică, o mână de oameni au pichetat ieri sediul din Modrogan alpartidului. Deşi au fost puţini la număr, protestatarii au promis că acesta eabia începutul. Bugetarii răzvrătiţi au ajuns şi în curtea PDL.

Câţiva bugetari auprotestat vineri în faţa sediului central al PDL. Cu toate că protestatarii auinsistat aproape o oră, demersul lor nu a produs nici un efect. Mai marii PDLnu au venit să se întâlnească cu ei. Cei câţivazeci de manifestanţi care au pichetat vineri sediul PDL din Aleea Modrogan suntangajaţi din poliţie, sănătate şi administraţie publică. Sindicaliştii au cerutdemisia liderilor politici. “Armele” lor au fost scandările, lozinicile şiexpunerea fotografiilor celor consideraţi responsabili. Protestatarii au avutun banner pe care scria “Dacă nu aveţi rezolvări la problemele noastre, existăo soluţie: demisia”. “Ţintele” lor au fost mai mulţi parlamentari, printre careGabriel Oprea, Anghel Iordănescu, Teodor Paleologu, Cristian Diaconescu, VasileBlaga, Cătălin Croitoru, Sulfina Barbu sau Anca Boagiu. Manifestanţii au afişatfotografii ale acestora, însoţite de mai multe texte: “Ei ne-au adus însărăcie”, “Aţi minţit, aţi jurat strâmb”, sau “Aţi trădat poporul”.

După aproape o oră de agitaţie în van,sindicaliştii au depus în cele din urmă un memoriu la sediul PDL, ei nefiindprimiţi de nici un reprezentant al partidului.

Liderul Sindicatului “Pro Lex”, Vasile,Lincu, a declarat că acesta este doar începutul şi că sindicaliştii din maimulte sectoare de activitate vor să sensibilizeze partidele politice şi că dacănu vor obţine nici un rezultat vor organiza un mare miting la sfârşitul luniioctombrie şi apoi vor recurge la grevă generală.

Conducătorii confederaţiilor sindicale audecis, miercuri, să organizeze împreună proteste, iar până în 22 octombrie sădiscute cu toţi liderii politici şi să picheteze sediile partidelor, în lipsaunui răspuns la revendicările lor urmând să organizeze o mare acţiune în 25-30octombrie, în Capitală.

Liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, adeclarat că până în 22 octombrie sindicaliştii vor să se întâlnească şi sădiscute cu toate grupurile parlamentare pentru a le prezenta un set derevendicări şi punctul lor de vedere, conform Mediafax. De asemenea, în fiecarevineri, din 8 până în 22 octombrie, sindicaliştii vor picheta sediilepartidelor în teritoriu şi în Bucureşti şi locuinţele parlamentarilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray