2019-10-14 09:20

Unde-şi mai PETREC politicienii noştri SĂRBĂTORILE de IARNĂ

 |  12:12
Unde-şi mai PETREC politicienii noştri SĂRBĂTORILE de IARNĂ

Mai mulţi politicienii, printre care preşedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, dar şi liderul PSD Liviu Dragnea, au ales, sau asta au spus ei cel puţin, că îşi vor petrece în ţară sărbătorile de iarnă, în cel mai pur stil tradiţional românesc, alături de familie, rude şi prieteni, potrivit Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că îşi va petrece sărbătorile atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti. La rândul său, premierul Mihai Tudose va merge acasă, la Craiova, pentru a-şi petrece Crăciunul.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit unde va petrece în aceste zile. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Totodată, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că îşi va petrece sărbătorile pe meleagurile autohtone. „Îmi voi petrece sărbătorile în cel mai frumos loc din lume: în ţara mea”, a precizat Daea.

Întrebat unde îşi va petrece sărbătorile, liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat pentru Mediafax că îşi va petrece sărbătorile alături de familie în Harghita, la Cârţa, dar şi la Cluj.

Şi preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a ales să rămână în ţară atât de Crăciun, cât şi de Revelion. „Sărbătorile le petrec acasă, cu familia. De data aceasta voi fi gazdă pentru un grup de prieteni români din SUA, dar şi de peste Prut, le vom petrece în stil tradiţional românesc. Şi de revelion, tot în ţară. De obicei, sărbătorile prefer să le petrec în stil românesc, pentru că au specificul nostru. Oriunde te-ai duce în lume, starea de spirit pe care o găseşti în România nu o găseşti în altă parte, aici mă refer şi la Basarabia”, ne-a precizat Tomac.

Pe de altă parte, liderul USR, Dan Barna, ne-a spus că de Crăciun va fi la Galaţi, alături de familie, iar de Revelion va pleca din ţară.

„De Crăciun voi fi alături de familie, pe meleagurile bistriţene, iar de Revelion poate vom merge la rude, în Austria, dar încă nu ne-am hotărât”, a declarat şi secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat că îşi va petrece sărbătorile la Curtea de Argeş, alături de familie şi de rude, iar Revelionul îl va petrece la Braşov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-24Parerea ta...

ANONIM
24 Dec 2017

Credeam ca alina ...va petrece în cripta....alături de rege
ANONIM
24 Dec 2017

GROFUL va petrece în casă de la sibiu cumpărată din banii de chirie de la banca....care a fost obținută cu acte LEGALE...ca el nu este penal ...nici el ...nici nevasta lui ...care mai are pretentii si de prima doamnă....SICTIR
@ANONIM
24 Dec 2017

Iar tu vei petrece sarbatorile la jug , ca orice BOU .
NEGRO
25 Dec 2017

Nu ma intereseaza unde isi petrec alesii zilele libere. Ii intreb pe cei care s-au sictirit de datoria de a-si vota alesii de ce nu s-au prezentat la urne. Democratia nu estre un privilegiu, ci si o datorie. Cei care ne guverneaza pot face cu noi ce vor. Si o fac cu prisosinta. Nu vor sa raspunda de faradelegi si-si dau legi de absolvire de pacate. Nu vor sa-si piarda averile furate si se pun la adapost. De ce noi sa ne lasam mereu inselati de acestia? Pentru ca suntem comozi si rabdatori? Nu, ne spun alesii, pentru ca suntem prosti si egoisti. Daca ne-am uni am scoate aceste taraturi la marginea istoriei si a vietii. Chestiune care ii doare. Deci sa luam aminte! Daca inca mai existam!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

IOHANNIS, DRAGNEA, cărțile și lovitura de stat Trăim într-o lume care s-a întors cu susul în jos și parcă tot ne e greu să credem, atât de rapide și de șocante sunt transformările care se petrec, practic, de la o zi la alta. Pe vremuri, un film ajuns celebru făcea furori cu titlul „O lume, nebună, nebună, nebună”, acum, realitatea nu are nevoie de nici un alt titlu ca să îți taie cheful de filme, „epuizați” cum suntem de bombardamentul mediatic continuu
23 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray