2020-02-28 14:55

UPDATE. Liberalii sunt campioni naţionali la scandaluri erotice. Canapeaua lui Crin folosită pentru partide de sex | VEZI VIDEO

 |  14:32
UPDATE. Liberalii sunt campioni naţionali la scandaluri erotice. Canapeaua lui Crin folosită pentru partide de sex | VEZI VIDEO

PartidulNaţional Liberal intră într-un nou scandal sexual, după ce pe internet a apăruto înregistrare audio care redă o presupusă discuţie dintre Mihai Bălăşescu,secretar general adjunct al partidului, şi o femeie. Vocea, care pare a fi alui Bălăşescu, mărturiseşte că a întreţinut relaţii sexuale în biroul lui CrinAntonescu, chiar pe canapeaua acestuia. În trecut, liberalii Marius Nicoară şiPaul Păcuraru au fost şi ei protagoniştii unor scandaluri cu tentă sexuală.

Comentariilecolegilor lui Bălăşescu pe tema înregistrării sunt asemănătoare. Ei declară fiecă nu ştiu despre ce e vorba, fie că nu li se pare un subiect interesant pentruopinia publică. Sunt şi unii care aruncă responsabilităţile în braţelecolegilor. Mihai Voicu, purtătorul de cuvânt al PNL, a precizat pentru “Puterea”că ştie de înregistrare şi că, în opinia sa, ea nu reprezintă nimic altcevadecât “două voci pe internet, dintre care una este aproape neinteligibilă”.Voicu a declarat că alte comentarii nu are de adăugat,dar ne-a spus că “domnul Radu Stroe ar putea da mai multe declaraţii pemarginea acestui subiect”. În ciuda insistenţelor noastre, Radu Stroe, secretarulgeneral al PNL (deci, implicit, şeful lui Bălăşescu), nu a putut fi contactat.

Te mai întreb unlucru, dar zi-mi sincer, tu chiar ai fost cu ea în birou la Crin?

Pe canapeaua luiCrin, da.

Pe canapeaua luiCrin?!

Da.

Te-ai f… cu ea pecanapeaua lui Crin?

Da.

Şi nu ţi-a fost unpic ruşine?

Mie?! De ce?!

Păi, totuşi, epreşedintele, te duci cu oricine acolo să te f…?!

Ludovic Orban: ”Întrebaţi conducerea”

Orban preferă să nu comenteze pe marginea înregistrării,dar pasează problema în sânul conducerii partidului. „Nu mi se pare acesta a fiun subiect. Iar modul cum l-aţi abordat dumneavoastră nu a fost corect. Nu ammai vorbit cu el (cu Bălăşescu, n.r.) în ultimele zile. De unde să ştiu eu cese va întâmpla cu Bălăşescu? Întrebaţi conducerea partidului ce reacţii astârnit în partid apariţia înregistrării”, ne-a îndemnat liberalul, părând uşoriritat. Reamintim cititorilor că Mihai Bălăşescu este naşul lui Ludovic Orbanşi că i-a luat acestuia din urmă apărarea atunci când a fost implicat înaccidentul de maşină din decembrie 2007. Nici Relu Fenechiu, liderul PNL Iaşişi vicepreşedinte al Biroului Permanent Central al PNL, nu are reacţii pe temasubiectului. „Îmi pare rău, dar nu am fost încă la Bucureşti şi nu pot comentanimic. Neştiind exact despre ce e vorba, n-aş vrea să vă spun prostii. Ştiudoar că e o discuţie telefonică în care sunt folosiţi termeni nu tocmaiplăcuţi. Mâine mă duc şi eu la Bucureşti şi, cu siguranţă, atunci voi afla maimulte detalii”, a afirmat Fenechiu.

Norica Nicolai: „Aoleu, ce porcărie”

Europarlamentarul Norica Nicolai este de-a dreptul şocatăde informaţie. „Eu sunt în vacanţă! Nu ştiu nimic. Aoleu, ce porcărie! Totuşi,oricât de nebuni ar fi unii bărbaţi, nu cred că ar face ceva de genul ăsta!.Lasă-mă, te rog, să verific, nu-mi cere să fac nici un comentariu acum, cândnici măcar nu ştiu despre ce e vorba”, ne declară mai mult decât surprinsă deveste Norica Nicolai.

Bălăşescu este recidivist

Numele lui MihaiBălăşescu nu este la prima apariţie “picantă” în presă, acesta figurând maidemult cu o înjurătură la adresa lui Robert Turcescu în contextul în care subiectuljurnalistic al lui Turcescu era atunci accidentul auto provocat de LudovicOrban în iarna anului 2007. Bălăşescu îl sunase atunci pe Robert Turcescuşi îi luase apărarea lui Orban, recomandându-se naşul acestuia. Bălăşescu i-azis atunci ziaristului că acesta ar fi primit bani pentru a-l ataca pe Orban,că ar avea mai multe offshore-uri în Cipru şi a încheiat convorbirea cu “îţiurez un sincer «Paştele mă-tii», căci «Crăciunulmă-tii» nu pot să-ţi zic”.

Păcuraru şi Nicoară, alţi amatori de sex

Liberalii nu se află la primul scandal sexual. Şi alţimembri ai partidului au fost implicaţi în poveşti asemănătoare. Paul Păcuraru,Marius Nicoară sunt cei care au atras atenţia şi în alt mod decât prinactivitatea politică. Un film ce îl avea protagonist pe Paul Păcuraru, fostministru în guvernarea Tăriceanu, a fost publicat în mass-media. În imagini, liberalulîşi dădea jos pantalonii în timp ce se conversa cu cineva pe internet. Un altliberal, senatorul Marius Nicoară a fost surprins în cadrul şedinţei deplen a Senatului în timp ce se uita la un film porno. Episodul s-a consumat întimpul dezbaterilor la Legea pensiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

POPESCU
13 Aug 2010

In sfarsit un politician sincer! Are votul meu la alegerile viitoare :))
ELLA2010
14 Aug 2010

lasati prostiile. noi murim de foame! in educatie se fac nedreptati cumplite. e de ajuns sa dati cateva telefoane la secretariatele unor scoli si licee. veti avea surpriza sa auziti ca cei mai multi profesori si-au luat banii pe concediu INTEGRAL, ceea ce este absolut firesc si corect, pt ca nu exista suport legal pt a fi diminuati banii pe concedii (e stiut ca dascalii sunt in concediu, in iulie si august). partea trista este ca exista destul de multi dascali care au primit banii diminuati.
ELLA2010
14 Aug 2010

contabilii obedienti din aceste centre bugetare au fost foarte dornici si grabiti sa aplice o masura fara suport legal. eu am luat banii pe iulie diminuati, dar numerosi colegi cu care am vorbit si-au luat banii fara diminuare, si in avans pe august, cum specifica legea. nu inteleg acest tip de discriminare. mi se pare o nedreptate cumplita. nimeni nu ne va mai da noua inapoi acesti bani furati. faceti ceva si pt noi, profesorii umiliti de o guvernare criminala! un profesor umilit.
ELLA2010
14 Aug 2010

inspectoratele cer directorilor listele cu toti membrii de sindicat, probabil sa ne stranga cu usa daca vom protesta in septembrie. lumea nu indrazneste sa spuna nimic, toti sunt infricosati de spectrul concedierilor, liderii ne-au tradat, sunt pe mana cu inspectorii care fac jocul ucigas al ministerului. nu avem la cine sa apelam. dascalii au ajuns bataia de joc a guvernantilor si a presedintelui. nu mai avem solutii. vom muri de foame, ne vom pierde casele, vom ajunge datori vanduti.
ELLA2010
14 Aug 2010

in timp ce copiii guvernantilor se lafaie in lux, copiii dascalilor mananca fructe o data pe luna iar carne si mai rar. ne-au adus in sapa de lemn. copiii nostri vor ajunge sa manance paine cu ceai de 3 ori pe zi, dar se pare ca nu avem destul sange in vene ca sa ne revoltam. suntem niste mamaligi infricosate. mi-e rusine de starea in care am ajuns, de rasul societatii intregi. nu mai avem solutii. suntem pierduti.
MIRCEAA
14 Aug 2010

Si de ce este un scandal? N-are omu' voie sa si-o traga pe o canapea? Era cumva o canapea dintr-un muzeu? Era canapeaua regelui, sau a lui Ramses? Scandal ar putea fi ca repetentul are o canapea, dupa 1% prezenta la locul de munca.
MEMO
16 Aug 2010

Jegul asta a facut cartile la alegerile PNL Constanta, unde l-au numit pe Manea Victor. Mare Zdreanta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine