2020-04-08 07:24

Urmează disponibilizări în sistemul public. Florin Cîțu: Vizați sunt cei promovați în funcții pe criterii politice și leneșii

 |  13:00
Urmează disponibilizări în sistemul public. Florin Cîțu: Vizați sunt cei promovați în funcții pe criterii politice și leneșii

Încă de când erau în opoziție, liderii PNL au avut un discurs dur la adresa acelor bugetari angajați fără merit și care căpușează sistemul public.

Acum, fiind la guvernare, liberalii promit să pună în practică măsurile pe care le cereau din opoziție. Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, susține că bugetarii angajați pe criterii politice și leneșii nu vor mai avea viață lungă în sistemul public.

„Vom vedea ce se va întâmpla. Vom face o analiză. Se va face un audit. Vom reorganiza ministerele. (...) Disponibilizările se fac după audit. Așa cum am mai zis...Cei care sunt neprofesioniști, leneșii, cei promovați în funcții pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situației, pentru că au fost populate foarte multe funcții cu politruci”, a spus Florin Cîțu la Antena 3, întrebat dacă urmează ca o parte din români să fie dați afară de la muncă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-30Parerea ta...

ANTIMAFIA
30 Noi 2019

in primul rand trebuie desfiintat cnair si dati pe mana justitiei aceasta haita de hoti platiti cu mii de euro pe luna pentru sabotarea infrastructurii tarii.este o bataie de joc pe fata a acestor animale.20 km de autostrada in 2019 si blocarea deschiderii lotului 3 lugoj deva in mod iresponsabil.toate autostrazile sunt oprite din lucru.sibiu pitesti blocata.min transporturilor actual este depasit de situatie mafia constructorilor si a cnair l-a terminat.cna desfiintata,anre mafia din energie gaz desfiintata,politia locala si jandarmeria desfiintate.ccr haita infractorilor desfiintata ,asf desfiintata.orban si catu sa iasa in fata tarii acum in decembrie si sa spuna cati bani au dat la pensiile speciale 2019.cati bani au dat pentru inarmarea jandarmeriei .sa explice de ce dau miliarde in avans acum la sfarsit de an pentru patriot.si o sa vedeti cum vor fi bani si un deficit normalin tara.vocea mafiei se aude puternic in continuare.predoiu vorbeste in numele infractorilor pe care ii reprezinta pe bani multi.stati pe sarma si veti avea soarta psd daca veti continua asa.
CETATEAN
30 Noi 2019

Pentru a rezolva problema trebuie dati jumatate din bugetari afara Dar si comasarea comunelor si primariilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine