2020-02-22 09:29

USR, acuzații dure la adresa guvernului Dăncilă: A dat un ultim tun de 1 milion de euro

 |  13:06
USR, acuzații dure la adresa guvernului Dăncilă: A dat un ultim tun de 1 milion de euro

Deputatul USR, Claudiu Năsui, susține că premierul demis Viorica Dăncilă a dat un ultim tun din fonduri publice și asta prin redirecționarea ultimei tranșe de bani către PNDL.

Năsui consideră că banii aceștia vor fi risipiți, iar în teritoriu nu vor fi efectuate lucrările promise.

”1 miliard de lei din fondul de rezervă va fi compromis pe proiecte PNDL.

În ultimele momente de putere, guvernarea PSD mai dă un tun din bani publici: alocă 1 miliard de lei pe proiecte de maximă risipă.

De exemplu, în județul domnului Dragnea s-a construit o toaletă pentru o școală care a costat aproximativ 80.000 de euro. Nu că acest lucru nu ar fi îndeajuns de revoltător, însă aceasta nici măcar nu poate fi folosită încă, elevii fiind nevoiți să meargă tot la haznaua din fundul curții.

Practic, foundurile alocate prin PNDL ajung să fie investite în toalete care costă cât două apartamente din București, care, la rândul lor, au toalete funcționale.

Această risipă din bani publici trebuie oprită cu orice preț. De aceea, USR a cerut ca acest punct să fie și pe agenda guvernului care va fi votat.

Nu mai putem finanța baroniada locală din banii publici pentru care românii muncesc pe brânci. Dacă vrem sâ reparăm după PSD trebuie să începem și prin stoparea risipei care a ajuns să fie norma economiei de stat”, scrie Claudiu Năsui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine