2020-08-04 23:56

USR, atac dur la FIREA: „Primarul `faliment` trebuie să plece urgent!”

 |  14:37
USR, atac dur la FIREA: „Primarul `faliment` trebuie să plece urgent!”

Mandatul primarului Gabriela Firea a fost o continuă goană după vinovaţi, susţin reprezentanţii USR, într-un comunicat de presă transmis luni. În opinia lor, Firea ar trebui să se războiască cu „propria incompetență”.

„Tot mandatul Gabrielei Firea a fost o continuă goană după vinovaţi. Mai întâi a fost 'greaua moştenire'. Apoi a fost opoziţia. Apoi a fost Liviu Dragnea. Acum, Gabriela Firea dă vina pe Guvernul PSD. Cu toată lumea s-a războit actualul primar, mai puţin cu propria incompetenţă. Pentru că Gabriela Firea nu se pricepe deloc la soluţii, dar ştie de minune să găsească falşi vinovaţi. Despre asta este vorba în toate declaraţiile din ultimele zile ale actualului primar: despre un edil care n-a făcut nimic timp de trei ani, care a stricat tot pe ce a pus mâna, care nu a avut viziune, soluţii şi rezultate. Ei bine, acest primar vine astăzi şi spune că, de fapt, nu e vina lui, ci e vina oricui altcuiva. Or, asta este o minciună! Este o minciună jenantă pe care Gabriela Firea o foloseşte în speranţa de a-i mai păcăli o dată pe bucureşteni", se arată în comunicat, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, administraţia PSD „nu a făcut nimic în Capitală".

„A risipit banii fără responsabilitate, a dus RADET în faliment, a tocat bugetul pe bâlciuri şi statui, a dat sute de milioane de euro la companiile înfiinţate pentru camarilă şi a lăsat oraşul într-o stare mai proastă decât cea în care l-a preluat. Din acest motiv, Gabriela Firea, 'primarul faliment', trebuie să plece urgent", mai susţin cei de la USR.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, luni, că Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, este cel care a fost condus „de facto” Guvernul şi este vinovat de situaţia financiară de la Primărie, menţionând că premierul Viorica Dăncilă a spus într-o şedinţă că nu a fost lăsată să se implice şi că altcineva a făcut bugetul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ- BURBON
10 Iun 2019

DAr fiul lui Soros ,vulpita cea incompetenta care a avut guvernul zero ,de el nu te am auzit sa te plangi ,sa spui sa plece mai tarfulita drogata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz