2020-02-18 21:46

USR: Domnule Preşedinte Iohannis, facem şi noi referendumul pe justiţie? Ori la bal, ori la spital!

 |  08:50
USR: Domnule Preşedinte Iohannis, facem şi noi referendumul pe justiţie? Ori la bal, ori la spital!

Deputatul USR Stelian Ion îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să convoace referendumul privind justiţia, pentru a lămuri dacă românii vor să fie o naţie de hoţi.

„Caracatiţa e furibundă. Infractorii au intrat în fibrilaţie la gândul că fostul procuror şef DNA va deveni Procuror European. Dacă ministrul comunist Tudorel Toader, sluga infractorilor, n-a reuşit să clintească această candidatură, au activat planul de urgenţă: punerea sub acuzare a LCK de către odioasa Secţie Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie creata special pentru a scăpa de magistraţii incomozi”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

El îi cere preşedintelui Iohannis să convoace referendumul pe justiţie.

„În ţara asta trebuie s-o lămurim, că se pare că pentru unii nu e clar: suntem sau nu suntem o naţie de hoţi? Vrem sau nu vrem penali în funcţii publice? Domnule Preşedinte Iohannis, facem şi noi referendumul pe justiţie? Poate aşa ne lămurim şi reuşim să separăm apele. Ştiu e riscant, e costisitor, dar zău că vreau să ştiu dacă românii vor să fie o naţie de hoţi! Ori la bal, ori la spital!”, încheie deputatul USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

ANONIM
14 Feb 2019

Care caracatita bai Stelian ?aceea cu casele luate de la Romani si date la nazisti ?cu copii traficati de seful statului cu falsuri si dosare fake cu furturi de la aeroportul Sibiu ale duamnei IohNIS WERNER ,Cu politia politica ,cu fratele kodrutei mafiot cu fostul sot care a daramat autostrada fara sa fie judecat ,cu hotiile Sri ului care si au bagat nevestele pe posturi de colonei desi ele sunt bucatarese Care caracatita ,ca nu inteleg Mincinosilor Lupta voastra este un fals Ati luptat sa dati jos PSDul care este mai bun decat voi de o suta de ori Vreti la ciolan asa i ?Scarbe mincinoase si proaste dar si rele SIKTIR!
ANONIM
14 Feb 2019

Scarbele astea nu inteleg ca daca PLAGIATOAREA mincinoasa ajunge la Bruxeles ne face de ras ca tara Este o mediocritate cu 6 media generala din facultatea de dreptCu lucrare plagiata 60 %Ea nu stie sa faca deosebirea intre penal si civil,intre drept si stangDe ce vreti sa ne faca neaparat de ras Nu am ajuns de rasul globului cu niste partide securiste facute prin K1cu un sef de stat care pleaca de la congres la muzeu si care nu i in stare sa citeasca o rezolutie a CCRAre nevoie de o luna de zile ca sa se dumireasca Cam ajunge ca niste neaveniti si niste amatori condusi doar de ura maladiva sa mai ia decizii in aceasta tara !Ganditi va cum ar fi ca acest usr sa ajunga sa ia decizii Stiti cum ar fi ,cam ca intr un stup in care matca a innebunit
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
14 Feb 2019

REFERENDUM
ANONIM
14 Feb 2019

Ce faci sterpule?? Te manipuleaza/ dirijează cei de la uniunea sabotati românia??? Fi barbară claus !!! Nu te apleca ....sau iti place ???
ANONIM
14 Feb 2019

Verm referendum!pe buletinul de vot trebue sa scrie:Vreti o justitie selectiva ,vreti ca justitia sa fie camp tactic pentru SRI vreti justitie egala pentru toti sau vreti dosare fake doar contra opozantilor Vreti ca Werner si femei sa sa fie judecati si condamnati iar averea furata sa fie restituita statului Roman Vreti ca justitia sa fie facuta de profesionisti sau de diletanti golani ca PORTOCALA ,onea sau tugui ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine