2020-08-10 03:07

UPDATE. USR se reuneşte în congres la Timişoara, pentru realegerea lui Dan Barna în fruntea partidului

 |  10:19
UPDATE. USR se reuneşte în congres la Timişoara, pentru realegerea lui Dan Barna în fruntea partidului

USR se reuneşte în acest week-end în congres, la Timişoara, pentru realegerea lui Dan Barna în fruntea partidului, dar şi pentru desemnarea organismelor de conducere ale formaţiunii.

UPDATE 12.31. Dan Barna a fost validat în cadrul celui de-al V-lea congres al USR desfăşurat sâmbătă, la Timişoara, pentru funcţia de preşedinte al partidului, el declarând că la alegerile prezidenţiale cetăţenii vor avea şansa de a alege între două variante de Românie, estimând că va intra în turul al doilea alături de preşedintele Klaus Iohannis. "Cred şi sunt foarte optimist că România va avea pentru prima dată după 30 de ani şansa să aleagă în turul doi între două variante de Românie, între preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis, candidatul PNL, şi persoana mea, Dan Barna, din partea Alianţei USR-PLUS. Este un semnal că România se însănătoşeşte şi este un mesaj că, după trei ani de abuzuri ale PSD asupra României, oamenii au înţeles că acest mamut obosit trebuie să se retragă din istoria curentă", a declarat Dan Barna.

Congresul se va desfăşura într-un mall de pe Bega, între orele 10.00 şi 18.00, şi va reuni 500 de delegaţi din toată ţara, care vor alege organele de conducere ale partidului. Acesta este al cincilea congres al USR, potrivit News.ro.

În cadrul congresului va fi validat oficial rezultatul alegerilor interne pentru funcţia de preşedinte al partidului şi care au fost câştigate de Dan Barna, care a obţinut 65,75% din voturi în cadrul scrutinului intern desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie. Totodată, vor fi aleşi membrii noului Birou Naţional, precum şi membrii Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori.

Duminică, de la ora 18.00, în Piaţa Libertăţii va avea loc un miting electoral pentru susţinerea candidaturii lui Dan Barna la Preşedinţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-14Parerea ta...

LENEA
14 Sep 2019

Fellas, no point in beating a dead horse to death.(Oameni buni, n-are rost să batem apa în piuă) Omul acesta de-abia sa dat jos din pat! Ce putem sa cerem be la EL ? Sa-și bea cafeaua sau sa muncească ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz