2020-07-14 10:29

USR vrea la guvernare. Ce condiții pune

 |  18:10
USR vrea la guvernare. Ce condiții pune

Uniunea Salvați România a prezentat, vineri, angajamentele de reformă a României, baza pe care USR va negocia intrarea la guvernare, în cadrul unei conferințe transmisă online. Printre angajamentele USR se află: eliminarea pensiilor speciale, zero taxe pe salariul minim, Fără Penali în funcții publice în Constituție, reducerea birocrației sau stimularea antreprenoriatului.

„USR propune o viziune concretă și coerentă pentru România, post-criza epidemiologică prin propuneri de măsuri de guvernare clare în domeniile identificate ca fiind o prioritate actuală pentru România, cu termene de realizare și cu bugete alocate”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Partidul condus de Dan Barna cere pentru a intra la guvernare susținerea și implementarea unor proiecte și propuneri printre care taxe zero pentru salariul minim, programul prima lumină, vouchere pentru zilieri, 300 de parlamentari, „Fără penali în funcții publice în Constituție, eliminarea pensiilor speciale, construcția de autostrăzi, digitalizarea administrației publice, DNA-ul pădurilor sau dreptul cetățenilor de a alege în sistemul medical între stat și privat.

„Suntem sătui de vorbărie, de blabla, de autostrăzi pe hârtie și spitale construite doar la televizor dar niciodată în realitate. Și atunci, ne luăm niște angajamente. Un angajament e mai mult decât o promisiune, e o garanție într-un contract. A trecut vremea artificiilor, a sosit vremea să punem cărămidă peste cărămidă. Rațional, inteligent și pe termen lung. Casa pe care vrem noi să o construim începe cu aceste angajamente. Împreună, ele constituie planul de la fundație până la acoperiș. Vrem exact România pe care o vrea fiecare român. Cinstită, dreaptă, modernă și demnă. Și care își dorește să revină la muncă pentru a deveni prosperă. Azi apăsăm pe butonul de restart.”, a transmis Dan Barna, președintele USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-15Parerea ta...

CONSTANTIN
16 Mai 2020

Promisiunile USR nu sun noutati!!Dorinta de a junge si ei la ciolan este mare!!!Toate partidele care au condus Romania psd,alde,udmr in campanie au promis marea cu sarea.Odata la butoane partidul s a incrancenat sa si numeasca sustinatori in functii banoase ,cu mari posibilitati de capatuiala prin furt ,jaf si minciuna.USR prin ce se deosebeste de celelalte partide??Prin nimic!!Daca esti atent la componenta conduceri USR constati niste asemanari ciudate dintre comunisti ,psd iosti si usr risti.Ceausescu si adus nevasta in functii de partid,Dragnea si a adus amanta ,Ponta si a adus nevasta,Basescu, fica,Tariceanu ,avea prea multe neveste ,pe care doar au inbogatit,peste noapte.Dan Barna a copiat pe Ceausescu si nu numai el ci si cei care il sustin!! Sobolanii flamanzi chitaie !!!
VIOREL
16 Mai 2020

Nu am treaba cu politica dar,cat pot eu sa citesc in om,acest individ Barna este mincinos precum Ponta.
DIAREA MUNCII
17 Mai 2020

Avem nevoie de multa hârtie igenica Domnilor și Doamnelor !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz