2019-08-23 08:45

Vadim, la un pas de a rămâne în stradă cu doi copii şi 25 de căţei

 |  16:10
Vadim, la un pas de a rămâne în stradă cu doi copii şi 25 de căţei

Vadim Tudor îi datorează lui Cozmin Guşă aproape 700 de milioane de leivechi în urma unui proces de calomnie. Tribunul riscă să rămână pe drumuri pentrucă nu şi-a plătit datoria, iar executorii judecătoreşti i-au blocat conturileşi ameninţă să-i ia casa. Şi pentru a fi tacâmul complet, Guşă îl mai dă o datăîn judecată, săptămâna viitoare, pentru alte calomnii.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a plânsastăzi, în conferinţă de presă, că este pe cale de a-şi pierde “amărâta” decasă în care locuieşte cu doi copii şi 25 de căţei din cauza lui Cozmin Guşăcăruia trebuie să-i dea aproape 700 milioane de lei vechi după ce a pierdut unproces cu acesta. Vadim a susţinut că a fost dat în judecată acum cinci ani “deun mărunt bişniţar politic”, Cozmin Guşă, pentru nişte texte apărute în ziarul “Tricolorul”,deşi nu el a scris articolul, fiind doar patronul ziarului. Preşedintele PRM amai spus că pe toată perioada cât a ţinut procesul nu a primit nici un fel decitaţie pentru a se prezenta în instanţă. El a menţionat că a aflat de la oziaristă, în vara acestui an, că trebuie să-i dea banii respectivi lui Guşă“pentru nişte cuvinte pe care nu le-am scris eu, ele fiind anonime (au apărutfără semnătură)”. “Existau atâtea posibilităţi de stingere a aşa-zisuluilitigiu, îi ofeream un drept la replică fiindcă aşa e democratic şi civilizatla cuvinte se răspunde prin cuvinte, nu se moare din asta”, a adăugat Vadimlamentându-se că executorul judecătoresc îi blochează contul în bancă şi îlameninţă că îi ia casa. “Am şi eu o casă amărâtă, de patru camere, în care locuiesccu doi copii şi 25 de căţei. Iată că după ce m-a scos din Parlamentul Românieiprin fraudă, regimul Băsescu vrea să mă scoată, tot prin fraudă, şi din casă.Dar e o nebunie. Treziţi-vă!”, a spus Vadim.

Guşă îi mai coace un proces

“Aşa merită”, aspus, pentru “Puterea”, Cozmin Guşă, referindu-se la faptul că Vadim va fiexecutat silit. El a adăugat că aşteaptă să-şi primească banii de la preşedintele PRM, că nu revine asuprahotărârii sale, iar săptămâna viitoare îl dă în judecată din nou. “Domnul VadimTudor era obligat să-mi ceară scuze public şi să publice hotărâreajudecătorească în două ziare cu tiraj naţional. În loc să facă aceste lucruri,el a publicat din nou, săptămâna trecută, alte calomnii despre mine care mi-audisturbat negocierile pe care le aveam cu anumite persoane. Faptul că a scrisîn ziarul său că sunt homo, că am murit şi alte astfel de lucruri mi-a produspagube de imagine, de aceea îl dau din nou în judecată, se ocupă avocaţii mei”,a mai spus Guşă.

Procesul de calomnie

Pe vremea când încă era liderul PIN, Cozmin Guşăi-a intentat lui Corneliu Vadim Tudor un proces de calomnie pe care l-a câştigatîn octombrie 2008. Atunci, Judecătoria Sectorului 3 a decis să-i oblige peVadim Tudor, Vlad Hogea şi Editura Speranţa la plata sumei de 50.000 de lei cadespăgubiri pentru modul în care a fost caracterizat în publicaţiile PRM “Tricolorul”şi “România Mare”. De asemenea, judecătorii au decis că Vadim Tudor şi Hogeatrebuie să îşi ceară scuze public faţă de Guşă şi să publice hotărâreajudecătorească în­tr-un ziar de largă circulaţie. Cu toate că decizia a rămasdefinitivă, nici actualul europarlamentar PRM şi nici celelalte părţicondamnate în dosar nu au pus-o în aplicare. În vara acestui an instanţa adecis demararea procedurii de executare silită pentru cei care au pierdutprocesul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-13Parerea ta...

ONEATA
22 Oct 2010

"Iat? c? dup? ce m-a scos din Parlamentul României prin fraud?, regimul B?sescu vrea s? m? scoat?, tot prin fraud?, ?i din cas?. Dar e o nebunie. Trezi?i-v?!A spus Vadim." Dle Gusa,iarta-l,dle,nu vezi ca e nebun?
GETA
23 Oct 2010

Da domnule Gusa, iarta-l domnule. Are si el o casuta cu patru camere in care traieste cu animalutele.O sa-l vezi cersind pe strada cu toti cateii aia in brate. Sau se poate duce la Bruxeles sa-si mai ia un job pe linga cel de europarlamentar.
IULIANARISTIDE
23 Oct 2010

DOI TICNITI !Dar macar TUDOR este superinteligent !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray