2020-07-05 05:07

Valeriu Zgonea, despre numărul mare de persoane din delegaţia din India care a costat 30.000 euro

 |  09:11
Valeriu Zgonea, despre numărul mare de persoane din delegaţia din India care a costat 30.000 euro

Întors în ţară după vizita de o săptămână din India, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a explicat, numărul mare de persoane care au făcut parte din delegaţia, care a costat aproximativ 30.000 euro. Totuşi, Zgonea a refuzat să dea un răspuns clar cu privire la costul ridicat al deplasării.

Valeriu Zgonea a mers în India împreună cu alţi şapte deputaţi şi cu şefa lui de cabinet. Vizita a costat aproximativ 30.000 de euro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor nu a comentat costurile vizitei în India, dar a avut un răspune la întrebarea legată de numărul mare de persoane pe care le-a luat cu el.

"Nu te poţi duce la o democraţie care-l primeşte pe Putin şi Obama, o ţară care are nevoie de un acord cu UE, cu câţiva oameni. E un semn de respect pe care-l arăţi partenerilor", a precizat Valeriu Zgonea.

De asemenea, bugetul vizitei în India a avut prevăzută suma de 1.000 de euro pentru cadouri. Delegaţia României a cumpărat coroane de flori.

"Obligaţia noastră atunci când mergem în India e să mergem la mormântul fondatorului statului modern, Mahatma Ghandi. Acolo trebuie să cumperi nişte coroane de flori pe care le depui în numele statului român. Şi le decontezi", a completat Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că a descoperit un interes mare al investitorilor indieni faţă de România, iar vizita în această ţară nu a fost ideea lui, ci a Ministerului de Externe.

Valeriu Zgonea a vizitat, în ultimele patru luni, Suedia, Turcia, Moldova şi Germania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-14Parerea ta...

NELLA BIJBOK (MEDIAVAX)
14 Dec 2014

CI VA TOT LUAȚI DI DOMNU ZGONEA, FOST COLEG DI GRADINIȚÎ CU MIHALI BRAVU? NOI, ROHMANCII, PEN-CÎ-NTR-ADEVER ÎNTR-O AȘA DI MARI DEMOCRAȚÎIE NU TI POȚI DUCI CU DOI, TREI AMEȚIȚI, I-AM PROPUS SA MRGIM CU TONȚII, ÎNSĂ EXCREMENȚA SA S-O OPUS VEHEMENT! BA S-O DAT ȘÎ CU POPONEȚU DI MOCHETA DIN CABINIET.
DORIN MAIER
14 Dec 2014

Are dreptate Dl. Zgonea. Unde sunt multi se duc multi. In tari mici ca Monaco sau Lichtenstein te duci singur[la banca].
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz