2020-07-05 21:00

Vanghelie: ”Va veni o vreme când instituțiile de forță vor răspunde”

 |  22:21
Vanghelie: ”Va veni o vreme când instituțiile de forță vor răspunde”

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a susținut, marți, că în România se fac arestări "haiducești", instituțiile de forță au făcut "nelegiuiri" și sunt politicieni care au suferit "traume" în urma acțiunii procurorilor.

"Toate instituțiile de forță din România, care au făcut nelegiuiri, vor răspunde. Să fie foarte clar că acești oameni vor răspunde. Că nu vor răspunde azi, că nu vor răspunde mâine, dar vor răspunde peste niște ani. E vorba de ceea ce se întâmplă în România, începând de la arestările astea, pur și simplu așa, haiducești, și au desființat familii și au nenorocit tot felul de oameni și după aia să se dovedească că au fost colegi care au câștigat în instanță. Până s-a dovedit că el este nevinovat, a trecut prin niște traume și el, și familia (...). Eu cred că pentru tot ce s-a întâmplat în acești ultimi ani, unii vor trebui să răspundă. Chiar dacă unii dintre politicieni se duc la arest, vor ieși afară din arest și ne vom ocupa și vom menține aceste procese pentru a spune lucruri reale și cum ar fi trebuit să se întâmple în această țară. Totul este un circ", a declarat Vanghelie pe holurile instanței supreme, conform Stiripesurse.ro.

Marian Vanghelie crede că, în loc să fie arestați, oamenii politici ar trebui lăsați să rezolve problemele oamenilor.

"Noi de dimineața vedem vedete la televizor care au probleme penale, în loc să vedem dacă acele vedete ar putea să rezolve niște probleme pentru oameni. Suntem singura țară din regiune care ne batem cu Putin și facem arestări. Asta este țara. Dacă ăsta este modelul, să vedem cu ce o să ne ajute la final, că nu văd pe televizor decât arestări și bătălii cu Putin (...). Va veni o vreme când unii vor răspunde. Vor răspunde că au luat oamenii de pe stradă cu forța și le pun cătușe și le spun — aveți două variante: vă dăm cu suspendare și scrieți de cine vrem noi sau dacă nu... (...) Dacă doamna Kovesi a făcut aceste lucruri, va plăti și dânsa (...). Eu știu că, dacă te cheamă cineva la o instituție, trebuie să te cheme printr-o citație, cu un avocat, nu să spună că vor anumită intimitate cu tine", a adăugat Vanghelie.

Vanghelie a însoțit-o pe Oana Niculescu Mizil la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc procesul în care aceasta este judecată pentru conflict de interese.

Dezbaterile au durat câteva minute, judecătorii fiind nevoiți să amâne dosarul pentru data de 24 octombrie, deoarece Oana Niculescu Mizil nu avea avocat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-18Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
18 Oct 2016

DACA NU-TI PLACE TELEVIZORUL FOLOSESTE "GOAGAL"....SI "ALMANAHE"
ROUTER
19 Oct 2016

Va veni o vreme când pușcăria se va vedea în CV si drepturile civile se vor reduce as per " studies" si antecedente penale.
ANONIM
19 Oct 2016

Acest vanghelie este un psdist infect un hot si atat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz