2020-08-06 03:54

Varujan Vosganian DĂ SEMNALUL: ”Membrii fideli ai ALDE vor semna moțiunea de CENZURĂ”

 |  20:28
Varujan Vosganian DĂ SEMNALUL: ”Membrii fideli ai ALDE vor semna moțiunea de CENZURĂ”

Varujan Vosganian a declarat, joi, că membrii fideli ai ALDE vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Eu deja am semnat pentru motiunea de cenzura, ma numar deja printre semnatari. In grupul parlamentar de la Camera Deputatilor, pe care il cunosc, din colegii care au ramas loiali ALDE nu stiu sa existe vreun caz care nu semneaza motiunea de cenzura. Nu suntem loiali lui Tariceanu ca nu suntem vasali sau samuraii unui shogun, noi suntem colegi cu dl Tariceanu si dansul se poarta cu noi colegial”, a zis Vosganian, potrivit stiripesurse.ro.

Amintim că mai mulți membri ALDE l-au trădat pe Tăriceanu acceptând ofertele Vioricăi Dăncilă pentru funcțiile de miniștri.Printre alții, este vorba despre Ramona Mănescu, Teodor Meleșcanu sau Grațiela Gavrilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Sep 2019

Armeanul Vosganian vrea sa fie NOE sa salveze ce mai poate din Titanicul PSD-ist care se scufunda.....BALDABAC FLEOSHC PLEOSHC......si nu mai sunt locuri pe barcile de salvare.Dar nu e nici o problema ca ciorile zboara cu aripile din nastere...KRA KRA KRAAAAAAAAAAAAAAA pana in Madagascar la hotelul faraonului Mazare...KRA KRA KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz