2019-10-16 18:34

Vasile Blaga către tinerii din ACL: Să vă susțineți ideile ca și Klaus Iohannis

 |  16:38
Vasile Blaga către tinerii din ACL: Să vă susțineți ideile ca și Klaus Iohannis

Vasile Blaga consideră că viitorii politicieni de dreapta din România trebuie să se delimiteze de stilul de politică al premierului Victor Ponta și președintelui Băsescu.

Președintele PDL, Vasile Blaga, le-a recomandat tinerilor democrat-liberali și liberali să urmeze exemplul primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Liderul democrat-liberal a explicat că Victor Ponta și Traian Băsescu nu sunt un model de a fi urmat. „Obișnuiți-vă ca în dezbaterile publice, când vă susțineți ideile să o faceți ca și Klaus Iohannis și nu ca și Victor Ponta și nici măcar ca și Traian Băsescu. Să nu simțiți nevoia să coborâți în mocirlă, cum spune Băsescu, sau în cocina cu porci cum spune Ponta. Fiți eleganți, fiți demni”, a afirmat președintele PDL.

Potrivit Agerpres, Blaga a subliniat în intervenția sa că mai sunt doar șapte săptămâni până la alegerile prezidențiale și trebuie depuse toate eforturile pentru ca președinția României să nu ajungă pe mâna premierului Victor Ponta. „Nu poate conduce țara un om cu o asemenea lașitate, care după ce îl trimite pe fraierul de Tăriceanu la înaintare să propună suspendarea președintelui, văzând ce zic românii, face doi pași în spate. Nu putem să lăsăm țara pe mâna acestui om”, a mai spus politicianul ACL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray